Autor: |
Tadeusz Piotr Szewczyk |
|
ISBN: |
978[zasłonięte][zasłonięte]37728 |
|
wydanie: |
I |
|
rok wydania: |
2007 |
|
format: |
145 x 205 mm
|
|
ilość stron: |
83 |
|
oprawa: |
miękka |
|
Autor odkrywa przed nami tajemnice prastarych metod leczniczych: terapii jajem i konchowania uszu, które są możliwością odzyskania energii życiowej głęboko skrywanej w chorym ciele człowieka. Żółtko ma niezwykłą moc terapeutyczną i jako symbol życia może być wyrocznią w rozpoznawaniu i leczeniu niektórych schorzeń. Natomiast konchowanie uszu pozwala pozbyć się uciążliwych bólów głowy, szumów i dzwonienia, a także sprawić, że minie depresja i znów będziemy optymistycznie patrzeć na świat.
Obie prastare metody naszych babć w świecie współczesnym zyskują nowy wymiar: tworzą nić porozumienia pomiędzy światem naszych przodków, a dzisiejszymi przedstawicielami medycyny naturalnej. W tym świecie posiadają ogromną moc życiodajnego źródła zdrowia psychicznego i fizycznego.
Warto poznać tajniki wiedzy, która w dawnych czasach była szeroko stosowana.
ZDROWA KUCHNIA JARSKA
Małgorzata i Norbert Duży
Któż z nas nie chce przez długie lata cieszyć się doskonałym zdrowiem, pozbyć się dolegliwości duszy i ciała oraz zachować idealną sylwetkę?
Jest na to wypróbowana przez autorkę książki, prosta i skuteczna metoda: kuchnia jarska. Jeśli myślisz, że rezygnowanie z ulubionych potraw mięsnych na rzecz diety z przewagą produktów roślinnych będzie dużym wyrzeczeniem, to już wkrótce zmienisz zdanie. Szybko przekonasz się, iż przepisy zamieszczone w tej książce to nie tylko sposób na racjonalne odżywianie, lecz również rozkosz dla podniebienia. Jeśli chcesz, by od dziś na Twoim stole zagościły pyszne warzywne zupy, apetyczne sałatki, smakowite wypieki czy łatwe w przygotowaniu desery - jest to książka, na którą czekałeś. Na zdrowe odżywianie się nigdy nie jest za późno.