Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP

28-01-2012, 0:51
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 45 zł     
Użytkownik oicmoh
numer aukcji: 2065619664
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 12   
Koniec: 25-01-2012 21:22:22

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2004
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Od wydawcy:

Publikacja ma za zadanie przybliżyć problematykę związaną z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. W publikacji zwrócono szczególną uwagę na praktyczną realizację zasad GMP/GHP oraz wdrażanie systemu HACCP będących podstawowymi narzędziami zapewniającymi bezpieczeństwo zdrowotne żywności. Autorka przedstawia w poradniku główne aspekty GMP/GHP, których realizacja jest niezbędna w każdym obszarze produkcji, wyjaśnia na czym polega system HACCP, szczegółowo omawia jego założenia, koncepcję i zasady oraz prezentuje etapy wdrażania wraz z korzyściami wynikającymi z jego wprowadzenia. Zawarto również zasady prowadzenia kontroli wewnętrznej w zakładzie, a całość uzupełnia przykład wdrażania HACCP, słowniczek stosowanych terminów i definicje związane z systemem HACCP.


stron 70

wyd.
Wydawnictwo Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr
Warszawa 2004 r.
ISBN 83[zasłonięte]71879-8

miękka okładka

stan:
bardzo dobry -

uwaga:
minimalne otarcia narożników okładki