Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Praktyczny poradnik wdrażania... + GRATIS

13-05-2014, 22:41
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 78.90 zł     
Użytkownik BestselleryPL
numer aukcji: 4239190851
Miejscowość Warszawa
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 1   
Koniec: 12-06-2014 22:29:36

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przedmiotem aukcji jest:

Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP. producenci żywności

Turlejska Halina

Dane:
  • ISBN:837[zasłonięte]9148
  • liczba stron: 72
  • okładka: miękka
  • wydawnictwo: ODDK
  • wymiary: 165 x 235 mm
  • Rok wydania: 2004
  • Stan produktu: nowy, nieużywany



  • Opis:
    Książka ma za zadanie przybliżyć problematykę związaną z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. W publikacji zwrócono szczególną uwagę na praktyczną realizację zasad GMP/GHP oraz wdrażanie systemu HACCP będących podstawowymi narzędziami zapewniającymi bezpieczeństwo zdrowotne żywności. Autorka przedstawia w poradniku główne aspekty GMP/GHP, których realizacja jest niezbędna w każdym obszarze produkcji, wyjaśnia na czym polega system HACCP, szczegółowo omawia jego założenia, koncepcję i zasady oraz prezentuje etapy wdrażania wraz z korzyściami wynikającymi z jego wprowadzenia. w publikacji zawarto również zasady prowadzenia kontroli wewnętrznej w zakładzie, a całość uzupełnia przykład wdrażania HACCP, słowniczek stosowanych terminów i definicje związane z systemem HACCP.




    Przed zakupem zapoznaj się ze stroną o mnie

    Zobacz nasze pozostałe aukcje

    Dodaj nas do ulubionych sprzedawców

    Zapraszamy serdecznie.