Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PRACTICAL HANDBOOK OF SENSORY EVALUATION Kemp

11-04-2015, 3:10
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 549.15 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169796114
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-04-2015, 3:10

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]87912, 978[zasłonięte][zasłonięte]51621, 978[zasłonięte][zasłonięte]50322, 978[zasłonięte][zasłonięte]00790, 978[zasłonięte][zasłonięte]19056, 978-[zasłonięte][zasłonięte]87912, 978-[zasłonięte][zasłonięte]51621, 978-[zasłonięte][zasłonięte]50322, 978-[zasłonięte][zasłonięte]00790, 978-[zasłonięte][zasłonięte]19056
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

Practical Handbook of Sensory Evaluation

PRODUCT DETAILS:
Author: Sarah Kemp, Tracey Hollowood, Joanne Hort
Language: English
Publisher: Wiley-Blackwell
Publication Date: 27 April 2009
Dimensions: 16.2 x 1.8 x 21.6 cm
Format: Spiral-bound
Pages: 208
Condition: NEW
Product_ID: 14A516B104

This book is a practical guide to sensory evaluation methods and techniques in the food, cosmetic and household product industries. It explains the suitability of different testing methods for different situations and offers step-by-step instructions on how to perform the various types of tests. Covering a broad range of food and non-food product applications, the book is designed to be used as a practical reference in the testing environment; a training manual for new recruits into sensory science, and a course book for students undertaking industrial training or academic study.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


SENSORY EVALUATION OF FOOD Lawless, Heymann

THE MICROBIOLOGY OF SAFE FOOD Stephen Forsythe

UNDERSTANDING FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEMS

SENSORY EVALUATION TECHNIQUES Meilgaard, Carr