Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PRACTICAL HANDBOOK OF SENSORY EVALUATION Kemp

27-12-2014, 3:02
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 537.60 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4841640563
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 7   
Koniec: 27-12-2014, 2:57

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]51621, 978[zasłonięte][zasłonięte]72170, 978[zasłonięte][zasłonięte]94009, 978[zasłonięte][zasłonięte]69830, 978[zasłonięte][zasłonięte]43658, 978-[zasłonięte][zasłonięte]51621, 978-[zasłonięte][zasłonięte]72170, 978-[zasłonięte][zasłonięte]94009, 978-[zasłonięte][zasłonięte]69830, 978-[zasłonięte][zasłonięte]43658
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 2-4 dni roboczych.
Wystawiamy faktury VAT.

Practical Handbook of Sensory Evaluation

PRODUCT DETAILS:
Author: Sarah Kemp, Tracey Hollowood, Joanne Hort
Language: English
Publisher: Wiley-Blackwell
Publication Date: 27 April 2009
Dimensions: 16.2 x 1.8 x 21.6 cm
Format: Spiral-bound
Pages: 208
Condition: NEW
Product_ID: 14A516B104

This book is a practical guide to sensory evaluation methods and techniques in the food, cosmetic and household product industries. It explains the suitability of different testing methods for different situations and offers step-by-step instructions on how to perform the various types of tests. Covering a broad range of food and non-food product applications, the book is designed to be used as a practical reference in the testing environment; a training manual for new recruits into sensory science, and a course book for students undertaking industrial training or academic study.

Książki wysyłamy w ciągu 2-4 dni roboczych. Z Polski!

Znalazłeś tę książkę w innej księgarni?
Sprawdź jaki termin dostawy oferują.
Czasem trzeba czekać TYGODNIAMI.


SENSORY EVALUATION OF FOOD Lawless, Heymann

THE MICROBIOLOGY OF SAFE FOOD Stephen Forsythe

UNDERSTANDING FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEMS

STATISTICS FOR SENSORY AND CONSUMER SCIENCE Ncs

SENSORY EVALUATION TECHNIQUES Meilgaard, Carr