Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PRACTICAL ETHICS FOR FOOD PROFESSIONALS Clark

18-02-2014, 2:13
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 912.45 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3898064543
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 18-02-2014 02:20:02

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75797, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06734, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12582, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18226, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52323, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75797, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>06734, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12582, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18226, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52323

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Practical Ethics for Food Professionals: Ethics in Research, Education and the Workplace (Institute of Food Technologists Series)

PRACTICAL ETHICS FOR FOOD PROFESSIONALS Clark

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: J. Peter Clark, Christopher Ritson
Language: English
Publisher: Wiley-Blackwell
Publication Date: 12 July 2013
Dimensions: 24.8 x 17 x 2 cm
Format: Hardcover
Pages: 298
Condition: NEW
Product_ID: A47A67C435

 

 

This book offers a practical guide to the most pressing ethical issues faced by those working in food manufacturing and associated industries. Early chapters look at the fundamentals of ethical thinking and how lessons of medical ethics might be applied to the food industry. The book then addresses some issues specifically relevant to the food industry, including treatment of animals; the use of genetically modified organisms; food product advertising; health claims and sustainability. Several further chapters present case studies which show how ethical thinking can be applied in real life examples. This volume should be on the desk of every food industry professional responsible for important decisions about science, marketing, resources, sustainability, the environment and people.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 FOOD: A VERY SHORT INTRODUCTION John Krebs