Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Poradnik opracowania i wdrażania... + GRATIS

18-10-2014, 5:27
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 84.30 zł     
Użytkownik BestselleryPL
numer aukcji: 4618386452
Miejscowość Warszawa
Zostało sztuk: 2    Wyświetleń: 5   
Koniec: 18-10-2014 05:30:40

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przedmiotem aukcji jest:

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy

Jackiewicz Barbara

Dane:
  • ISBN:837[zasłonięte]0041
  • liczba stron: 72
  • okładka: miękka
  • wydawnictwo: ODDK
  • wymiary: 205 x 290 mm
  • Rok wydania: 2004
  • Stan produktu: nowy, nieużywany



  • Opis:
    Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK.Autorka - specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej - w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów.




    Przed zakupem zapoznaj się ze stroną o mnie

    Zobacz nasze pozostałe aukcje

    Dodaj nas do ulubionych sprzedawców

    Zapraszamy serdecznie.