Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Poradnik opracowania i wdraż HACCP sklep spożywczy

28-01-2015, 19:41
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 79.99 zł     
Użytkownik infoporadniki
numer aukcji: 4945155273
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 9   
Koniec: 28-01-2015 19:09:53

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

mail: [zasłonięte]@witmir.pl

telefon : 22 [zasłonięte]0817

1 dzień roboczy Przesyłka kurierska
2 dni roboczych Przesyłka Biznes48
do 14 dni roboczych Przesyłka ekonomiczna

Po zakończeniu aukcji oczekujemy na e-mail z informacją o wybranej formie płatności. Przy płatności przelewem klient przelewa na nasze konto wylicytowaną kwotę, powiększoną o koszt przesyłki.

Wysyłka jest realizowana w ciągu doby od zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.

Zamówiony towar można odebrać w Księgarni WITMIR:
03-550 Warszawa
ul. Remiszewska 1 lok.uz. 2

Poradnik opracowania i wdraż HACCP sklep spożywczy

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP - sklep spożywczy


wydawnictwo: Wydawnictwo ODDK

format: a4, oprawa miękka, lakierowana, kolorowa

symbol: HAC896objętość: 74 str. format: A4wydanie: 2004ISBN: 83[zasłonięte]74260-1Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK.

Autorka – specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej – w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów.


Wstęp
  1. Zasady systemu HACCP
  2. Kolejność wdrażania systemu HACCP
  3. Opracowanie i wdrażanie zasad systemu HACCP dla sklepu spożywczego i instruktaż krok po kroku
  4. Przykładowa dokumentacja zasad systemu HACCP dla sklepu spożywczego
Literatura


W tytule przelewu prosimy wpisać numer aukcji oraz nick allegro i formę wysyłki/odbioru.
Wszystkie towary dostępne na aukcjach objęte są roczną gwarancją producenta.

Podstawą reklamacji jest paragon lub faktura zakupu.

Wszystkie towary są nowe.

Paczkomaty, Biznes48, Kurier przy zamówieniu wielu przedmiotów wysyłamy w jednej paczce, jeden koszt przesyłki