Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Poradnik mikrobiologa w przemyśle fermentacyjnym

05-06-2014, 19:30
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 88 zł     
Użytkownik ak-piastun
numer aukcji: 4217707464
Miejscowość Zielona Góra
Wyświetleń: 4   
Koniec: 05-06-2014 19:10:09

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Antykwariat Księgarski Piastun

NUMER BIBLIOSPISU :        IX5
Tytuł Poradnik mikrobiologa w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym : praca zbiorowa / pod kier. Pawła Wojcieszaka ; [aut. Kazimiera Czyż et al.].
Adres wydawniczy Warszawa : Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, 1958.
LOKALIZACJA SYGNATURA UWAGA STATUS
 MAG KS  II 179.090  
 MAG KS  II 697.467 A  
Opis fizyczny 414, [2] s., [1] k. tabl. : il. ; 21 cm.
Uwagi Bibliogr.
Dla personelu fabrycznych laboratoriów mikrobiologicznych, personelu inżynieryjno-technicznego, studentów wyższych uczelni oraz uczniów techników przemysłu fermentacyjnego i spożywczego.
Hasło przedmiotowe Mikrobiologia przemysłowa
Przemysł rolno-spożywczy -- mikrobiologia
Podręczniki
Hasło dodatkowe Czyż, Kazimiera.
Wojcieszak, Paweł (1[zasłonięte]903-19). Red.
Nr bibliografii narodowej PB 2867/58