Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Poradnik mikrobiologa przem fermentac i owoc-warz

02-07-2015, 16:27
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 49.99 zł     
Użytkownik dotisza
numer aukcji: 5052760066
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 11   
Koniec: 02-07-2015 16:36:47

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 1958
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha



Witamy wszystkich na naszych aukcjach

Ponad 20 000 tytułów

Sprawdź sam - najniższe ceny



Przedmiotem tej aukcji jest książka


"Poradnik mikrobiologa

w przemyśle fermentacyjnym

i owocowo-warzywnym"

praca zbiorowa

kierownictwo

Paweł Wojcieszak

browarnictwo, gorzelnictwo


kliknij, aby powiększyćZdjęcia przedmiotu


Poradnik mikrobiologa przem fermentac i owoc-warz

Wydawnictwo Przemysłu

Lekkiego i Spożywczego

Warszawa 1958

wydanie I

nakład 3127 egz.


stron 416


stan dobry +

okładka lekko podniszczona,
kartki lekko pożółkłe,
pieczątka "Egz. żelazny" z numerem,
Biblioteka WPLiS i "Egzemplarz okazowy"

dotisz


KONIECZNIE ZOBACZ MOJE INNE AUKCJE !!!


Polecam lekturę "O mnie "


zapraszam do licytacji





© AllegroPromo