Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PORADNIK DLA właścicieli sklepów spożywczych do wp

28-06-2015, 12:52
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 75 zł     
Użytkownik se2a
numer aukcji: 5463173135
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 1   
Koniec: 28-06-2015 11:57:27

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

wysyłka

1-2 dzień roboczy Przesyłka kurierska Fedex

2 dni roboczych Przesyłka BIZNES48

DO 14 dni roboczych Przesyłka ekonomiczna

Po zakończeniu aukcji oczekujemy na e-mail z informacją o wybranej formie płatności. Przy płatności przelewem klient przelewa na nasze konto wylicytowaną kwotę, powiększoną o koszt przesyłki.

Wysyłka jest realizowana w ciągu doby od zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.

Zamówiony towar można odebrać w Księgarni WITMIR:

03-550 Warszawa
ul. Remiszewska 1 lok. 2

Poczta Polska
InPost
przelew

WITMIR M. Zawko
03-550 Warszawa
ul. Remiszewska 1 l/u2

 

 

W tytule przelewu prosimy wpisać numer aukcji oraz nick allegro i formę wysyłki/odbioru.

informacje

Wszystkie towary dostępne na aukcjach objęte są roczną gwarancją producenta.

Podstawą reklamacji jest paragon lub faktura zakupu.

Wszystkie towary są nowe.

*Przed uregulowaniem płatności prosimy o kontakt z działem handlowym w celu ustalenia kosztów przesyłki.

*Uwaga: Przy zakupach kilku przedmiotów, przed uregulowaniem płatności prosimy o kontakt z działem handlowym w celu ustalenia kosztów przesyłki. Zakupione przedmioty wysyłamy jedną paczką.
- Pocztą Polską wg cennika i wagi,
- Przesyłki kurierskie, Poczta Biznes48 i Paczkomat: koszty takie jak jednego przedmiotu.

PORADNIK DLA właścicieli sklepów spożywczych do wp

PORADNIK DLA właścicieli sklepów spożywczych do wprowadzenia dobrej praktyki higienicznej i wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej środków spożywczych oraz zasad systemu HACCP


wydawnictwo: Wydawnictwo HUSSCH
ISBN: 83-[zasłonięte]111-9-9

wydanie: 2003
format: A4 (210 x 297 mm), str. 55, oprawa miękka

Wiadomości zawarte w PORADNIKU ułatwią właścicielom
sklepów spożywczych samodzielne wprowadzenie w swoich obiektach dość skomplikowanych wymogów:
  1. DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ I HIGIENICZNEJ
    (obowiązuje od lipca 2000 roku)
  2. KONTROLI WEWNĘTRZNEJ ZAKŁADU
    (obowiązuje od początku 2003 roku)
  3. ZASAD SYSTEMU HACCP
    (obowiązuje od maja 2004 roku)



Jak korzystać z Poradnika.................................................... 
A. Bezpieczeństwo i jakość zdrowotna żywności 
w świetle regulacji UE oraz przepisów krajowych........ 
B. Organizacja kontroli żywności w Polsce....................... 
C. Zagrożenia zdrowotne w obrocie żywnością...............
D. Działania zabezpieczające jakość zdrowotną
żywności w obrocie.......................................................
I. Dobra Praktyka Higieniczna w sklepie spożywczym....
1. Wizerunek firmy - sklep...............................................
1.1. Lokalizacja i otoczenie sklepu spożywczego................
1.2. Stan techniczny i sanitarny obiektu..............................
1.3. Zabezpieczenie wody i ścieków...................................
2. Pomieszczenie sklepowe............................................
2.1. Sklep spożywczy o sprzedaży tradycyjnej....................
2.1.1. Sala sprzedaży..........................................................
2.1.2. Zaplecze magazynowe i socjalne.................................
2.1.3. Wyposażenie sklepu...................................................
2.2. Sklep spożywczy samoobsługowy...............................
2.2.1. Sala sprzedaży..........................................................
2.2.2. Zaplecze magazynowe i socjalne.................................
2.2.3. Wyposażenie sklepu..................................................
2.3. Kiosk spożywczy......................................................
2.4. Sklep wielkopowierzchniowy........................................
II. Wewnętrzna kontrola jakości zdrowotnej żywności
w sklepach spożywczych...............................................
1. Organizacja i odpowiedzialność za higienę sprzedaży
w sklepie.....................................................................
1.1. Przyjmowanie artykułów spożywczych do sprzedaży.....
1.1.1. Artykuły w opakowaniach jednostkowych......................
1.1.2. Artykuły bez opakowań...............................................
1.2. Składowanie i przechowywanie artykułów
spożywczych w sklepie...............................................
1.2.1. Sprzedaż tradycyjna...................................................
1.2.2. Sprzedaż samoobsługowa...........................................
1.3. Zabezpieczanie higienicznej sprzedaży artykułów
spożywczych w sklepie...............................................
2. Wymagania dla pracowników sklepów spożywczych......
2.1. Świadectwa zdrowia i kwalifikacje pracowników..............
2.2. Higiena osobista pracowników......................................
E. Merchandising - nowatorskie techniki prezentacji
towarów w sprzedaży....................................................
F. Wykaz wzorów instrukcji i dokumentów
potwierdzających stosowanie w sklepie zasad Dobrej
Praktyki Higienicznej i wewnętrznej kontroli jakości
zdrowotnej żywności (15 instrukcji)...............................
SUPLEMENT do wprowadzenia zasad systemu HACCP




Zobacz nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

panel aukcyjny