Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Pomiary w HACCP - praktyczne wskazówki i przyrządy

25-04-2014, 19:33
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 60.06 zł     
Użytkownik plusmediator
numer aukcji: 4096865379
Miejscowość Szczecin
Wyświetleń: 5   
Koniec: 25-04-2014 18:54:04

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Logo Mediator

KSIĘGARNIA PLUSMEDIATOR

ul. Gierczak 32/134
70-821 Szczecin (zachodnio-pomorskie)
telefon:[zasłonięte]91818

GG: Status Gadu-Gadu15[zasłonięte]226
[zasłonięte]@gmail.com

Regulamin zwrotów i wysyłek

Naszym priorytetem jest jak najszybsze i bezpieczne dostarczenie do Ciebie towaru.

Koszty przesyłki zależą od wybranej formy płatności.

Jeżeli zamawiasz więcej niż dwie pozycje i chcesz otrzymać je w jednej paczce, powiadom nas. Takie wysyłki obowiązuje dopłata 1 złoty za każdą dodatkową pozycję (powyżej dwóch książek).

Oferujemy 10 dniową gwarancję zwrotu pieniędzy:
- Jeżeli uznasz, że z jakiegokolwiek powodu otrzymany towar nie spełnia Twoich oczekiwań, a nie został uszkodzony, napisz o tym do nas i odeślij przesyłkę w ciągu 10 dni od daty odebrania na nasz adres: Mediatorplus, ul. Gierczak 32 sp 134, 70-821 Szczecin.

Nie oferujemy możliwości odbioru osobistego! Tylko wysyłka!!!

Wysyłamy tylko na aktualny adres podany w danych na Allegro ("Dane do wysyłki" ). Nie odpowiadamy na próby ustalania adresu wysyłki innego niż podany w danych na Allegro i nie wysyłamy na adresy podawane w inny sposób! Prosimy o uaktualnienie przed zakupem swoich danych na Allegro!


Pomiary w HACCP - praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe


 
Wydawca: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr Sp. z o.o.
Autorzy: Janusz Rudnik
ISBN: 837[zasłonięte]280X
SKU:
Seria:
Wydanie: 1
Stron: 52
Język:
Oprawa: miękka
Tom:
Kod: ODDK-1816
Pomiary w HACCP - praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe

Monitorowanie, którego celem jest sprawdzenie czy właściwości produktu lub parametry procesu w krytycznych punktach kontroli HACCP są zgodne z przyjętymi wartościami, jest podstawą funkcjonowania systemu HACCP w każdym zakładzie przemysłu spożywczego i żywienia zbiorowego. Podstawą procesu monitorowania są pomiary.Celem poradnika jest przybliżenie Czytelnikom zagadnień z dziedziny pomiarów stosowanych w systemie HACCP. Omówiono w nim najczęściej mierzone wielkości, przyrządy pomiarowe i ich parametry. Podano wskazówki wyboru właściwych przyrządów do wybranych zastosowań ze szczególnym uwzględnieniem firm małych i średnich.

Grzegorz Heszen i Janusz Rudnik są pracownikami firmy MERA, działającej na rynku aparatury pomiarowej od 1989 r. W ostatnich latach, w związku z upowszechnianiem się systemu HACCP, autorzy skierowali swoją aktywność na promowanie aparatury związanej z tym systemem.


Formy dostawy

  • List ekonomiczny
    6.00 zł


  • List priorytetowy
    7.00 zł


  • List polecony ekonomiczny
    8.00 zł


  • List polecony priorytetowy
    11.00 zł


  • Poczta Polska pobranie
    18.00 zł


  • E-PRZESYŁKA przedpłata
    10.00 zł


  • E-PRZESYŁKA pobranie
    14.50 zł


  • Dopłata za zamówienia łączone (powyżej dwóch książek w jednej paczce):
    + 1.00 zł za każdą dodatkową książkę


  • Przesyłka GRATIS od kwoty zamówienia 300.00 zł (niezależnie od ilości)


Uwaga: