Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

POLSKA Pektyna 100% cytrusowo-jabłkowa 150g w 24h!

12-07-2014, 15:08
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14.69 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 14.69 zł     
Użytkownik www_marketbio_pl
numer aukcji: 4327636163
Miejscowość Wrocław
Kupiono sztuk: 152    Licytowało: 63    Wyświetleń: 1222   
Koniec: 12-07-2014 14:33:45
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt

tel. 71 [zasłonięte] 71
e-mail: [zasłonięte]@marketbio.pl
adres:
ul. Jerzmanowska 19
54-530 Wrocław

Wysyłka

Przesyłka Kurier48
do 30kg - 9,99zł
pobranie + 3 zł


Kurier DPD:
Do 30 kg 12,99 zł
Pobranie + 5 zł


Kupując na kilku naszych aukcjach, za wysyłkę płacisz tylko raz!

Chcesz tańszą formę wysyłki (np. list polecony ekonomiczny) skontaktuj się z nami, sprawdzimy czy to możliwe.

Płatności

ADAKA Dominika Tatarczyk
Jerzmanowska 19
54-530 Wrocław
Nr konta:

34 1030 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0190930 [zasłonięte] 003668


Możliwa płatność:
- szybki przelew PayU
- za pobraniem
- przy odbiorze osobistym
-przelewem

ZASADY:

1. W przypadku zakupów mogących przekroczyć 30kg skontaktuj się z nami w celu ustalenia kosztów wysyłki.
2. W tytule przelewu proszę wpisać nick z Allegro.

Polska Pektyna amidowana 100% (cytrusowo-jabłkowa) do dżemów i galaretek 150g



Data przydatności:2015/11/30
Masa/obj. netto:0,15 kg
Cena kat. za 1kg :97.93 zł

Pektyna ze względu na to, że jest składnikiem owoców polecana jest do zagęszczania domowych dżemów, konfitur i galaretek.

Pektyna jest bezpieczna dla zdrowia.

W razie potrzeby, aby bardziej zagęścić domowe przetwory można zwiększyć ilość użytej pektyny.

Do dżemów.

Do galaretek.

Do żelek.

Nieprzeźroczyste opakowanie z zamknięciem strunowym wielokrotnego otwarcia (szczelne i mocne)!

Przepis na dżem niskosłodzony (ok 33% cukru):

-Do 2 kg owoców wlać 100ml wody, zagotować.
-30g pektyny wymieszać z 1/3 kg cukru i wsypać do gotujących się owoców, mieszać przez 4-5 minut.
-Wsypać 2/3 kg cukru i gotować do całkowitego rozpuszczenia.
-Dodać sok z cytryn lub łyżeczkę kwasku cytrynowego, rozpuszczonego w odrobinie gorącej wody.
- Rozlać gorący dżem do słoików i pasteryzować dżem przez 20 minut (we wrzącej wodzie).
-Odwrócone słoiki pozostawić do ostygnięcia.

Używając soku zamiast owoców można uzyskać pyszną i zdrową galaretkę.

Skład: Pektyna amidowana (cytrusowo-jabłkowa) 100%

Masa netto: 150g

Najlepiej spożyć przed końcem: listopad 2015r.

Kraj pochodzenia: POLSKA

Polecamy także cukier trzcinowy brązowy, a także ksylitol (fiński cukier brzozowy Danisco).





W sklepie za jedyne

14.69zł

Kup teraz!





Zobacz nasze inne aukcje, oto najpopularniejsze z nich: Panelealle

Komentarze

Panelealle panel aukcji