Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

POLECAM - TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWS

02-02-2014, 20:09
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 26.50 zł     
Użytkownik NEMEZIR1
numer aukcji: 3854096329
Miejscowość Rybnik
Wyświetleń: 1   
Koniec: 02-02-2014 19:52:48

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Księgarnia Oświatowo-Szkolna "Nemezis"

ul.Gen.Hallera 26
44-200 Rybnik



e-mail : [zasłonięte]@wp.pl

pon -pt : 32/ 42 38 340 od godz 10-16

- Wpłata na konto
- Za pobraniem


PONIEDZIAŁEK - PIĄTEK
-Poczta Polska
-Kurier



Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Część 1 Podręcznik

  



Aleksandra Procner

Wydawca: WSiP

Oprawa: Miękka

Format: 14.5x20.5cm

Liczba stron: 256

Wydanie: 16

Rok wydania: 2007


 



 

Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.


Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charakteryzuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie analizy sensorycznej w ocenie jakości surowców i potraw, warunki i metody przeprowadzania oceny. Przedstawia procesy technologiczne stosowane w produkcji gastronomicznej. Szczegółowo omawia ocenę towaroznawczą i zastosowanie tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej.

_______________________________________

 

Przed zakupem prosimy o zapoznanie się ze stroną " O mnie "