Producent i Sprzedawca:
Przetwórnia Mięsa
Juszczyk Janina
ul. Kościuszki 25A
33-230 Szczucin
tel : 692 [zasłonięte] 453
GG:[zasłonięte]66202
e-meil: [zasłonięte]@wp.pl
Płatność z góry:
Przesyłka kurierska - 20 zł
Płatność przy odbiorze:
Przesyłka kurierska - 30 zł
Odbiór Osobisty.
Nasze wyroby pakujemy próżniowo. Ta forma opakowania jest wystarczająca, gdy temperatura powietrza nie przekracza 15stC.
Istnieje także możliwość dodatkowego zabezpieczenia naszych wyrobów przed temperaturą, Za dodatkową opłatą 15 zł pakujemy je w torbę termoizolacyjną wraz z wkładem chłodzącym.
Towar wysyłamy firma kurierską by towar dotarł do Państwa jak najszybciej.
Polędwica z zagrody to wyrób tradycyjny. Mięso jest przez ok. 7 dni peklowane w soli i przyprawach , co sprawia że jest bardzo aromatyczne i kruche. z 1kg surowego mięsa powstaje ok. 0,8 kg wyrobu gotowego. Polędwica jest wędzona specjalnie przygotowanym drewnem co sprawia że ma specyficzny aromat i smak.
Jesteśmy niewielkim zakładem przetwórstwa mięsnego. Powstał on w 1992r. jako firma rodzinna, i w oparciu o tradycyjne receptury produkuje wyroby wędliniarskie na bazie mięsa wieprzowego.
Mięso wykorzystywane w naszym zakładzie nie jest z nikąd sprowadzane ani modyfikowane, żywiec do naszego zakładu dostarczany jest od okolicznych rolników co sprawia że jest w 100 % naturalne.
Receptura wyrobów wędliniarskich oparta jest na tradycyjnej kuchni polskiej. Charakterystyczne jednak dla nas jest łączenie smaków kuchni małopolskiej i świętokrzyskiej.
DLA ODBIORCÓW HURTOWYCH PRZYGOTOWALIŚCMY SPECYJALNĄ OFERTĘ!!!!!!