Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Podstawy techniki w przemyśle spożywczym WSiP

20-01-2012, 0:25
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8 zł     
Użytkownik xsolanax
numer aukcji: 2042181552
Miejscowość Czernikowo
Wyświetleń: 5   
Koniec: 16-01-2012 21:53:34
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

*********

"Podstawy techniki w przemyśle spożywczym"

 

Podręcznik dla technikum

*********

 

 

 

 

Autor - Aleksander Dąbrowski

Wydawnictwo - WSiP

Rok - 1999

Okładka - miękka

Stron - 226

Stan - podniszczona okładka, przybrudzone rogi i boki bloku, ślady po zalaniu, całość lekko zdeformowana


 

 

Numer - 127

 

 

*********

Zapraszam na pozostałe moje aukcje  

*********