Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Podstawy techniki w przemyśle spożywczym WSiP

20-01-2012, 0:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 23 zł     
Użytkownik fazi14
numer aukcji: 2001849222
Miejscowość Łomża
Wyświetleń: 6   
Koniec: 15-01-2012 16:15:03

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Szablon
Email:
[zasłonięte]@o2.pl
Telefon komórkowy:

509 - 344 - 365
Telefon stacjonarny:

86 216 - 21 - 08

 
Numer konta do wpłat:
31 1020 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3320002 [zasłonięte] 027826
 
Regulamin aukcji
Nie chcesz kupić nie licytuj!!!
Proszę o przemyslane zakupy !!
Przesyłka zostanie wysłana w ciagu 48 h.
W szczególnych przypadkach wysyłka może opoźnić się do 7 dni roboczych.

Odbiór osobisty

Zakupiony towar możesz odebrać
osobisciewAntykwariacie przy ul. 3 Maja 9 w Łomży




 






Tytuł i autor:

Podstawy techniki w przemyśle spożywczym

Podręcznik dla technikum

Aleksander Dąbrowski,

Wydawnictwo:

WSiP

Okładka: MIĘKKA

Stan: NOWY

ISBN:
978[zasłonięte][zasłonięte]20714


Cena:
teraz tylko  23,00

Zdjęcie

Podstawy techniki w przemyśle spożywczym WSiP

Przesyłka polecona
EKONOMICZNA 

5,50 zł

Przesyłka polecona
PRIORYTETOWA

6,70 zł

Przesyłka pobraniowa
EKONOMICZNA 

11,50zł


Przesyłka pobraniowa
PRIORYTETOWA

14,50 zł

Przesyłka kurierska
15 zł



 

Wylicytowane przedmioty
można odbierać od
poniedziałku do piątku
w godzinach 9 - 17
oraz
w soboty
w godzinach 9 - 14

Jesteśmy firmą więc wystawiamy
Faktury VAT