Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PODSTAWY TECHNIKI W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM- WSiP

20-01-2012, 0:05
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 15 zł     
Użytkownik zuanto39
numer aukcji: 1999635854
Miejscowość Tarnowskie Góry
Wyświetleń: 6   
Koniec: 14-01-2012 13:21:46
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Witam serdecznie.

 

 Przedmiotem aukcji jest używany podręcznik:





Podstawy techniki w przemyśle spożywczym


Podręcznik dla uczniów technikum






 

autorzy:

Aleksander Dąbrowski



wydawnictwo:

WSiP




Książka jest w dobrym stanie.




 Bliższe informacje: Tel. 500 [zasłonięte] 738,

[zasłonięte]@interia.pl

Kontakt w godzinach: Od Poniedziałku do Piątku: 9.30 - 17.30

 Sobota: 9.00 - 13.30