PODSTAWY TECHNIKI W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM
Podręcznik dla technikum
do zawodu: technik technologii żywności
autor: A. Dąbrowski
wydawnictwo: Wsip
rok wydania: 1999
numer dopuszczenia: 98/99
ISBN: 83-02-07141-2
stan: UŻYWANA
płyta CD/DVD: NIE
Podręczni jest używany, stan dobry, stan okładki jak na zdjęciu, rogi trochę pozaginane,str tytułowa jest popisana długopisem, wewnatrz w kilku miejscach adnotacje kolorowym długopisem
Podręcznik zawiera ogólne wiadomości o technice i jej rozwoju, zapisie konstrukcji , częściach maszyn i mechanizmów oraz materiałoznawstwie w technologii przetwórstwa spożywczego. Omówiono urządzenia kontrolno-pomiarowe, maszynoznawstwo ogólne, środki transportu, maszyny i urządzenia eklektyczne wraz z zasadami bhp oraz automatyzację procesów produkcyjnych w przemyśle spoż.
Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania:
bielsko-[zasłonięte]@kolibra.pl
tel: 33 [zasłonięte] 65
(pon-pt 9.00-17.00, sb 9.00-13.00)Odbiór osobisty możliwy w BIELSKU-BIAŁEJ pl. Wojska Polskiego 14
Wszystkie wystawione książki posiadamy na stanie, szybka wysyłka w 24h!
Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz!ZAPRASZAMY!