Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PODSTAWY TECHNIKI W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM DĄBROWSKI

04-06-2012, 8:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 12 zł     
Użytkownik kolibra_pl
numer aukcji: 2297619002
Miejscowość Bielsko-Biała
Wyświetleń: 9   
Koniec: 23-05-2012 09:46:24
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

PODSTAWY TECHNIKI W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM


Podręcznik dla technikum 

do zawodu: technik technologii żywności

 

autor: A. Dąbrowski

wydawnictwo: Wsip

rok wydania: 1999

numer dopuszczenia: 98/99

ISBN: 83-02-07141-2

stan: UŻYWANA

płyta CD/DVD: NIE


Podręczni jest używany, stan dobry, stan okładki jak na zdjęciu, rogi trochę pozaginane,str tytułowa jest popisana długopisem, wewnatrz w kilku miejscach adnotacje kolorowym długopisem

 

 

Podręcznik zawiera ogólne wiadomości o technice i jej rozwoju, zapisie konstrukcji , częściach maszyn i mechanizmów oraz materiałoznawstwie  w technologii przetwórstwa spożywczego.  Omówiono urządzenia kontrolno-pomiarowe, maszynoznawstwo ogólne, środki transportu, maszyny i urządzenia eklektyczne wraz z zasadami bhp oraz automatyzację procesów produkcyjnych w przemyśle spoż.

 


Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania:

bielsko-[zasłonięte]@kolibra.pl

tel: 33 [zasłonięte] 65

(pon-pt 9.00-17.00, sb 9.00-13.00)


Odbiór osobisty możliwy w BIELSKU-BIAŁEJ

pl. Wojska Polskiego 14

 

Wszystkie wystawione książki posiadamy na stanie, szybka wysyłka w 24h!

Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz!

ZAPRASZAMY!