Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Podstawy techniki w przemyśle spożywczym Dąbrowski

04-06-2012, 5:46
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 27.50 zł     
Użytkownik ksiegar
numer aukcji: 2286288723
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 7   
Koniec: 18-05-2012 09:58:59
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

Podstawy techniki w przemyśle spożywczym

Podręcznik dla technikum


 

 

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klas I i II technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy techniki.

Rozdział wstępny obejmuje ogólne informacje o technice i jej rozwoju, normalizacji i komputeryzacji. Dalej podano wiadomości na temat wykonywania i odczytywania różnego rodzaju rysunków technicznych wykorzystywanych w technologii przetwórstwa spożywczego. Omówiono dokumentację techniczną, poszczególne części maszyn, materiały stosowane w urządzeniach przemysłu spożywczego, urządzenia kontrolno-pomiarowe, środki transportu, maszyny i urządzenia elektryczne oraz automatyzację procesów produkcyjnych.

Wydanie IV poprawione i uaktualnione.