Podstawy techniki w przemyśle spożywczym podręcznik
Aleksander Dąbrowski - WSIP
Opis:
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Ilość stron: 228
Wydanie: 4
Rok wydania: 2009
ISBN:[zasłonięte]978-83-07141-6
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klas I i II technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy techniki.
Rozdział wstępny obejmuje ogólne informacje o technice i jej rozwoju, normalizacji i komputeryzacji. Dalej podano wiadomości na temat wykonywania i odczytywania różnego rodzaju rysunków technicznych wykorzystywanych w technologii przetwórstwa spożywczego. Omówiono dokumentację techniczną, poszczególne części maszyn, materiały stosowane w urządzeniach przemysłu spożywczego, urządzenia kontrolno-pomiarowe, środki transportu, maszyny i urządzenia elektryczne oraz automatyzację procesów produkcyjnych.
Nr dopuszczenia 98/99.
zapraszamy do naszych sklepów allegro
książki - e-avalon
zabawki - e-avalon-zabawki
| sprzedawca:Księgarnia Avalon.pl Włodzimierz Konarski ul. Kościuszki 2 23-200 Kraśnik tel.: (081)[zasłonięte]825 30
![](http://status.gadu-gadu.pl/users/status.asp?id=12<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>270&styl=3)
![Mój stan](https://mystatus.skype.com/smallclassic/avalonkrasnik1) email: [zasłonięte]@avalon.pl NIP - 715[zasłonięte]000-02 REGON - 430[zasłonięte]650 Nr konta: 41 1240 [zasłonięte] 2[zasłonięte]3951110 [zasłonięte] 230504 |