Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Podstawy techniki przemysle spozywczym Dabrowski

04-06-2012, 7:16
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 16.69 zł     
Użytkownik sprawdz_czy_moge
numer aukcji: 2293074351
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 7   
Koniec: 20-05-2012 21:11:37

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Rok wydania (xxxx): 1995
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Podstawy techniki w przemyśle spożywczym, A. Dąbrowski, WSIP
 więcej o książce:


przedmiotem aukcji jest:
Informuję, że koszt wysyłki to 8 zł PP, IN POST, priorytet 11 zł PP, przesyłka pobraniowa (13 zł - zwykła i 15 zł - priorytetowa).
Wysyłka do domu lub biura w Warszawie TO TYLKO 5 zł.
Jest to ostateczny koszt przesyłki niezależny od jej gabarytów i ilości kupionych książek.
Jeśli Allegrowicz/ka kupi na mojej aukcji 1 lub 101 książek, to koszt przesyłki pozostanie TEN SAM.
Warto wybrać sobie kilka pozycji z księgozbioru.
bezpłatny odbiór osobisty PO WCZEŚNIEJSZYM UMÓWIENIU TEL/MEIL:
Warszawa - 2 punkty, szczegóły poniżej
na moich aukcjach są podręczniki do wszystkich szkół, od podstawowych (w tym - nauczanie początkowe) po akademickie.
Książki techniczne, pomoce, słowniki, testy, lektury, ćwiczenia, metodyczne…
Nowe i używane.
Wśród używanych wybieram najładniejsze egzemplarze ze stanów, ale należy liczyć się z tym, że niekiedy kartki mogą być pomazane ołówkiem lub długopisem, a niektóre egzemplarze mogą nie mieć płyt cd.
 
BEZPŁATNY ODBIÓR W PUNKTACH KSIĘGARSKICH W WARSZAWIE:
SIENNICKA 23 róg DWERNICKIEGO (GROCHÓW, wysoki budynek, na przystanku RKS ORZEŁ), budynek znajduje się dokładnie przy przystanku 102, 115, 315.
 
BAZYLIAŃSKA 7 (BRÓDNO, osiedlowy parking na tyłach LOTTO
i przystanku autobusowego Kondratowicza 112, 156, 143, 506, 723…
w stronę Centrum) przy sklepie wędkarskim
Kontakt: 0-602-[zasłonięte]-121, Fax: (022)[zasłonięte]841-44
 
Proszę o korespondencję na ten adres: [zasłonięte]@podreczniki.org