Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII

20-01-2012, 0:39
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 24 zł     
Użytkownik bazus39
numer aukcji: 2007554738
Miejscowość Mysłowice
Wyświetleń: 8   
Koniec: 18-01-2012 12:57:10

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Witam na mojej aukcji

Przedmiotem aukcji jest nowa  książka "PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII ".
Podręcznik

Autorzy: H. Górska - Warsewicz
Wydawnictwo WSiP 




W ofercie dostępne także podręczniki szkolne nowe i używane do wszystkich klas.
Zapraszamy na inne nasze aukcje.
(032)[zasłonięte]222-21 lub e-mail: [zasłonięte]@interia.pl

PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII