Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Podstawy rachunkowości, kucharz małej gastr. WSiP

06-02-2014, 13:15
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 25.50 zł     
Użytkownik cezar_sc
numer aukcji: 3863465965
Miejscowość częstochowa
Wyświetleń: 2   
Koniec: 06-02-2014 13:04:20

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2011
Klasa: 1, 2, 3, 4
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przedmiotem aukcji jest:

 

Podstawy rachunkowości 

Kucharz małej gastronomii

(podręcznik)

 

SPIS TREŚCI :

Część 1. Podstawowe pojęcia i zjawiska ekonomiczne

Część 2. Tworzenie przedsiębiorstw

Część 3. Środki gospodarcze przedsiębiorstw

Część 4. Organizacja działalności podmiotów gastronomicznych

Część 5. Organizacja procesu gospodarczego w zakładach gastronomicznych

Część 6. Wybrane zagadnienia z rachunkowości

 


Autor: Hanna Górska-Warsewicz

Rok wydania: 2011

Numer dopuszczenia: 09/2005

Wydawnictwo: WSiP



 

!! PODRĘCZNIK JEST NOWY !!

 

!!! POLECAMY GORĄCO !!!

 

Przy zakupie powyżej jednego podręcznika

za wysyłkę płacisz tylko raz

 

Możliwy odbiór osobisty w Częstochowie al.Wolności 11

Wszelkie pytania prosimy kierować na adres:
cezar_[zasłonięte]@wp.pl

Ewentualnie w godzinach od 9 do 17 telefonicznie

(034)[zasłonięte]347 09 lub gadu gadu 43[zasłonięte]168

Zapraszamy!