Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PODSTAWY PLANOWANIA I SPORZĄDZANIA DIET LECZNICZY

19-01-2012, 14:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 45 zł     
Użytkownik Hrabia20001
numer aukcji: 1998658484
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 12   
Koniec: 14-01-2012 00:31:59
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




KUPUJĄC U MNIE MAJĄ PAŃSTWO GWARANTOWANY PROFESJONALNY OPIS, SZYBKOŚĆ I PEWNOŚĆ TRANSAKCJI, BEZPIECZEŃSTWO I PEWNY KONTAKT !!!!

DANE TECHNICZNE KSIĄŻKI:

  • AUTOR/AUTORZY: ZOFIA WIECZOREK CHEŁMIŃSKA

  • TEMATYKA: DIETETYKA

  • OPRAWA: TWARDA W MIĘKKIEJ OBWOLUCIE

  • STAN OPRAWY: BARDZO DOBRY

  • LICZBA STRON: 236

  • STAN STRON: BARDZO DOBRY

  • ROK WYDANIA:1966

  • WYDANIE:

  • WYDAWNICTWO/NAKŁADEM:PZWL

  • RYCINY/OZDOBY/ZDJĘCIA/MAPY/ILUSTRACJE: TABELKI

  • ROZMIAR (W CM): 17 X 24 CM

  • PAPIER: DOBREJ JAKOŚCI

  • JĘZYK: POLSKI

  • TOM/TOMÓW: CAŁOŚĆ

  • INNE:

OPIS KSIĄŻKI:

  • TYTUŁ: PODSTAWY PLANOWANIA I SPORZĄDZANIA DIET LECZNICZYCH .

  • OPIS:

Mogę przysłać dokładniejsze zdjęcia, uściślić opis; w razie jakichkolwiek pytań, problemów, propozycji, niejasności, nieścisłości proszę koniecznie o kontakt - telefon komórkowy;501[zasłonięte]136 , e-mail; [zasłonięte]@gmail.com

ZOBACZ MOJE KOMENTARZE ! DODAJ MNIE DO ULUBIONYCH SPRZEDAJĄCYCH ! ZAPRASZAM DO STRONY O MNIE I INNYCH MOICH AUKCJI !

ZAPRASZAM DO LICYTACJI !!