Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Podstawy mikrobiologii żywności Muller

25-12-2014, 15:52
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 48 zł     
Użytkownik kerygma-t
numer aukcji: 4836170454
Miejscowość Zielona Góra
Wyświetleń: 5   
Koniec: 25-12-2014 15:45:46

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

 

 

Antykwariat Księgarski Piastun

NUMER BIBLIOSPISU :  BRB[W2]

Autor Müller, Gunther.
Tytuł Podstawy mikrobiologii żywności / Gunther Müller ; z niem. tł. Tadeusz Knaut.
Adres wydawniczy Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1983
Opis fizyczny 303 s.  ; 24 cm.
Wariant tytułu Tyt. oryg.: Grundlagen der Lebensmittelmikrobiologie, 1979