Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Podstawy konstrukcji i...urządzeń gastronomicznych

04-06-2014, 11:20
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 20 zł     
Użytkownik Pssssczola
numer aukcji: 4212903541
Miejscowość Mrągowo
Wyświetleń: 4   
Koniec: 04-06-2014 10:24:15

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

Autor:

Milson, Kirk

 

Tytuł:

Podstawy konstrukcji i działania urządzeń gastronomicznych

 

Wydanie:

PWNT Warszawa 1988

 

stan dobry

(ślady użytkowania, nieznaczne otarcia okładki, stempel biblioteczny)

 

 

 

 

 

 

Wszelkie informacje pod numerem telefonu: 794 [zasłonięte] 096

 

 

 

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

galerie przedmiotow