Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Podstawy Gotowania-ponad 250 technik

24-01-2012, 7:12
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 10 zł     
Użytkownik seba803006
numer aukcji: 2039080561
Miejscowość Legionowo
Wyświetleń: 24   
Koniec: 19-01-2012 11:12:27

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: przewodnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Witam!!!


Do sprzedania posiadam książkę autorstwa Elizabeth Wolf-Cohen o tytule Krok po kroku Podstawy Gotowania.


Książka zawiera ponad 250 technik ( wraz z ilustracjami) przygotowania produktów i sporządzania potraw.


Jest to obszerny przewodnik po sztuce kulinarnej.


Dzięki prostym opisom i poglądowym ilustracjom nawet bardziej zaawansowane techniki stają się łatwe i przyjemne.


Książka uczy, jak maksymalnie wykorzystać walory produktów z najważniejszych grup: mięs,warzyw i nabiału oraz produktów zbożowych, a także wydobyć ich ukryte smaki stosując przyprawy i zioła.


Dzięki atrakcyjnym przepisom, które pomogą przećwiczyć nowo nabyte umiejętności, przewodnik jest nieodzowną pomocą dla smakoszy-amatorów i szefów kuchni.


Polecam i naprawdę warto ją mieć!!!