Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Podstawy działania urządzeń gastronomicznych

16-05-2014, 16:02
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 20 zł     
Użytkownik derka9
numer aukcji: 4159475134
Miejscowość Mrągowo
Zostało sztuk: 2    Wyświetleń: 2   
Koniec: 16-05-2014 16:01:59

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 1988
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Podstawy konstrukcji i działania urządzeń gastronomicznych - Kirk, Milson

Wydawnictwo: WNT

Rok wydania: 1988

Ilość stron: 395

Stan: Dobry.

Typowe ślady używania. Stemple biblioteczne. Kod biblioteczny.

Zapraszam do zakupu, oraz odwiedzenia mojego sklepu, gdzie znajdziesz podobne,

jak i wiele innych pozycji:

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

  galerie sprzedazy

Masz pytania: 

Dzwoń: 881 [zasłonięte] 967

Odpowiadam na sms-y i maile