Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Podstawy żywienia człowieka 1. Podstawy żywienia i

28-01-2014, 23:50
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 34.40 zł     
Użytkownik ksiazkaland
numer aukcji: 3841756292
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 2   
Koniec: 28-01-2014 23:29:39

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Aukcja dotyczy:


Podstawy żywienia człowieka 1. Podstawy żywienia i higieny. Podręcznik


Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla tych zawodów. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
AutorDorota Czerwińska
Oprawabroszura
WydawcaWSiP
ISBN[zasłonięte]978-83-14082-2
EAN978[zasłonięte][zasłonięte]21408
Ilosć stron176
Wymiary16,5x23,5
Data wydania2013
Zapraszam na pozostałe aukcje

Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".