Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Podstawowe wskazówki do wykonywania kontroli

13-04-2015, 13:29
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 34 zł     
Użytkownik ak-piastun
numer aukcji: 5085099491
Miejscowość Zielona Góra
Wyświetleń: 4   

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Antykwariat Księgarski Piastun

NUMER BIBLIOSPISU :     TC5
Autor Krauze, Stanisław (1[zasłonięte]902-19).
Tytuł Podstawowe wskazówki do wykonywania kontroli żywności i przedmiotów użytku / Stanisław Krauze.
Adres wydawniczy [S.l.] : Farmaceutyczny Instytut Wydawniczy Naczelnej Izby Aptekarskiej, 1946
LOKALIZACJASYGNATURAUWAGASTATUS
 Magazyn Książek    
 Magazyn Książek    
Opis fizyczny 132 s. ; 16 cm