Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Podróże kulinarne. Kuchnia portugalska

17-06-2014, 17:46
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 30 zł     
Użytkownik Mysza657
numer aukcji: 4253187274
Miejscowość Kasinka Mała
Wyświetleń: 15   
Koniec: 17-06-2014 17:54:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Wysyłka w 24h
- Pocztą Polską

Wybrane przez Państwa książki wysyłane są po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie bankowym lub po mailowej informacji iż przesyłka ma być wysłana za pobraniem.
WYSYŁKA GRATIS
Wysyłka gratis przy zakupach powyżej 150 złotych. Nie dotyczy przesyłek pobraniowych i zagranicznych. Książki wysyłamy również za pośrednictwem firmy kurierskiej.
Kontakt
Antykwariat i Księgarnia Tezeusza
Kasinka Mała 657
34-734 Kasinka Mała
tel. 604[zasłonięte]847

gg Monika 38[zasłonięte]513
gg Iwona 43[zasłonięte]495
e-mail: [zasłonięte]@tezeusz.pl

Nr konta bankowego:
Millennium
60 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020001 [zasłonięte] 910803

Podróże kulinarne. Kuchnia portugalska
ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]98406
Wymiar: 240 x 170 mm
Nr wydania: -
Seria: Podróże kulinarne. Tradycje, smaki, potrawy
Ilość stron: 142
Ocena: Dobry +
Waga: 0,41 kg
Indeks: 0245/07/0073
Rok wydania: 2008
Wydawca: New Media Concept
Autor: Praca zbiorowa
Rodzaj okładki: Twarda
Stan: Używana

Opis książki


Kolekcja „Podróże kulinarne. Tradycje, smaki, potrawy” - to unikatowe połączenie praktycznej wiedzy kulinarnej z ciekawostkami pozwalającymi poznać i odczuć różnorodny klimat i tradycje kuchni każdego z 25 krajów świata. Oprócz najsłynniejszych, wartych polecenia przepisów wybranego kraju, w każdym tomie Czytelnicy poznają także sekrety tworzenia typowych dla danej kuchni smakołyków, ich historie, obyczaje biesiadowania oraz najbardziej typowe potrawy i przyprawy.

Każdy tom zawiera pięć działów:

Palcem po mapie - o kulinarnych regionach i ich charakterystyce.

Z historia w tle - o tradycji tworzenia potraw i typowych produktach.

Na talerzu - o sposobie przyrządzania najpopularniejszych dań i napojów. Wokół stołu - o tradycjach biesiadowania, etykiecie i obyczajach kulinarnych.

Przepisy - wybór najciekawszych przepisów z danej kuchni. Prostota wykonania i znakomity smak potraw każdego z polecanych przepisów są gwarantowane.

Uwagi:


Brzegi stron lekko zakurzone.
Zobacz także...