Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PODPIWEK KUJAWSKI 100G DELEKTA

03-07-2014, 11:34
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 1.99 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 1.99 zł     
Użytkownik www_maxfresh_pl
numer aukcji: 4348108197
Miejscowość Wyszogród
Licytowało: 1    Wyświetleń: 53   
Koniec: 03-07-2014 10:58:49
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Max Bax
09-450 Wyszogród
ul. Rębowska 56b
NIP: 774[zasłonięte]0310
TEL: 530-[zasłonięte]-520

Jesteśmy legalnie działającą firmą! Wystawiamy Faktury Vat.
-PayU.
-Płatność przy odbiorze.
-Przelew Bankowy.

Vistula Bank Spółdzielczy:

19 9011 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050069 [zasłonięte] 200020

Wysyłamy Kurierem Siodemka

Paczki do 30kg
Przedpłata - 15zł
Płatność przy odbiorze - 23zł

Jeśli przesyłka przekroczy 30kg, za każdą kojeną paczkę trzeba doliczyć 15zł
Kupując na kilku aukcjach za przesyłkę płacisz tylko raz* Paczka do 30kg

Zobacz nasze inne aukcje

Maxfresh.pl

PODPIWEK KUJAWSKI 100G DELEKTA


PODPIWEK KUJAWSKI 100G DELEKTA




1,99 zł


Data ważności 10.2013. Sposób przygotowania: Zawartość paczki wsypać do 10 l wrzącej wody, gotować 10 minut. Przecedzić przez gęste płótno i ostudzić. Rozmieszać 5 g świeżych drożdży (piekarniczych) w 1/2 szklanki płynu, wlać do Podpiwka i dodać 500-600 g cukru. Wymieszać i rozlać do butelek ze szczelnym zamknięciem. Odstawić zimą na 5 dni, latem na 3 dni. Pierwszy dzień trzymać w ciepłym miejscu, potem w chłodniejszym. Podpiwek jest gotowy po 3-5 dniach. Skład: burak, jęczmień, cykoria- prażone; cukier, chmiel, regulatory kwasowości: pirofosforan 4-sodowy, kwas cytrynowy. Producent: Rieber Foods Polska S.A.

Data ważności 10.2013. Sposób przygotowania: Zawartość paczki wsypać do 10 l wrzącej wody, gotować 10 minut. Przecedzić przez gęste płótno i ostudzić. Rozmieszać 5 g świeżych drożdży (piekarniczych) w 1/2 szklanki płynu, wlać do Podpiwka i dodać 500-600 g cukru. Wymieszać i rozlać do butelek ze szczelnym zamknięciem. Odstawić zimą na 5 dni, latem na 3 dni. Pierwszy dzień trzymać w ciepłym miejscu, potem w chłodniejszym. Podpiwek jest gotowy po 3-5 dniach. Skład: burak, jęczmień, cykoria- prażone; cukier, chmiel, regulatory kwasowości: pirofosforan 4-sodowy, kwas cytrynowy. Producent: Rieber Foods Polska S.A.

Untitled Document
Generated by Allegro module - Copyright © 2013 by addonsPresta.com