SWISS DELICE - ZAPRASZA KONESERÓW SMAKU Z CAŁEGO ŚWIATA NA KULINARNĄ PODRÓŻ DO SZWAJCARII.
TE WYŚMIENITE SPECJAŁY SA SYMBOLEM SZWAJCARSKIEJ GOŚCINNOŚCI I KULINARNEJ ROZMAITOŚCI. KAŻDA Z TYCH WSPANIAŁYCH POTRAW POWSTAJE WEDŁUG TRADYCYJNEJ RECEPTURY I WYBORNYCH DODATKÓW. TERAZ MOGĄ PAŃSTWO DOŚWIADCZYĆ I SPRÓBOWAĆ KAWAŁKA SZWAJCARII W SWOIM DOMU.
SKŁAD: 84% ZIEMNIAKI, WĘDZONY BOCZEK 9%, SÓL KUCHENNA, SYROP Z GLUKOZY, EKSTRAKT PRZYPRAWY Z MUSZTARDY I SELERA, CUKIER,SER
PRZECHOWYWANIE: ZAPAKOWANE TRZYMAĆ W TEMPERATURZE POKOJOWEJ, OTWARTE JEDEN DZIEŃ W LODÓWCE
SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA:
1. ZAWARTOŚĆ TOREBKI WYŁOŻYĆ NA PATELNIĘ TEFLONOWĄ BEZ DODATKU TŁUSZCZU, RÓWNOMIERNIE ROZPROWADZIĆ
2. PRZYPRAWIĆ DO SMAKU
3. SMAŻYĆ NA ŚREDNIM OGNIU 7-8 MIN Z KAŻDEJ STRONY, DO UZYSKANIA ZŁOTO-ŻÓŁTEGO KOLORU
4. PODAWAĆ JAKO DANIE SAMODZIELNE LUB DODATEK DO POTRAW
WAGA: 500 G
ROSTI -PLACKI ZIEMNIACZANE.
POTRAWA PODOBNA TROCHĘ DO NASZYCH PLACKÓW ZIEMNIACZANYCH, NIE UŻYWA SIĘ JEDNAK MĄKI I JAJEK-MOGĄ JĄ JEŚĆ OSOBY Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ. SKŁAD TO GŁÓWNIE ZIEMNIAKI, NIE ZAWIERA DODATKÓW JAK POLEPSZACZE SMAKU CZY SPULCHNIACZE.
DANIE BAZUJE NA ZIEMNIAKACH, KTÓRE JEMY NA CO DZIEŃ, ALE SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA POTRAWY TWORZY Z NICH WYKWINTNĄ POTRAWĘ. MOŻE TO BYĆ DODATEK DO MIĘS, RYB, A TAKŻE TWORZYĆ GOTOWE DANIE SZCZEGÓLNIE Z DODATKAMI TAKIMI JAK: RÓŻNE PRZYPRAWY - BOCZEK, CEBULA, CUKINIA, INNE WARZYWA, GRZYBY, JAJKA - KAŻDY Z TYCH DODATKÓW TO NOWA POTRAWA O UNIKATOWYM SMAKU, KTÓRA ZE ZWYKŁEGO ZIEMNIAKA TWORZY WYRAFINOWANĄ POTRAWĘ.
DOSTARCZA DUŻO ENERGII
ZAWIERA BŁONNIK
BOGATA W WITAMINY Z GRUPY B
OBFITUJE W MIKROELEMENTY
NIE TUCZY