SWISS DELICE - ZAPRASZA KONESERÓW SMAKU Z CAŁEGO ŚWIATA NA KULINARNĄ PODRÓŻ DO SZWAJCARII.
TE WYŚMIENITE SPECJAŁY SA SYMBOLEM SZWAJCARSKIEJ GOŚCINNOŚCI I KULINARNEJ ROZMAITOŚCI.
KAŻDA Z TYCH WSPANIAŁYCH POTRAW POWSTAJE WEDŁUG
TRADYCYJNEJ RECEPTURY I WYBORNYCH DODATKÓW. TERAZ MOGĄ PAŃSTWO DOŚWIADCZYĆ I SPRÓBOWAĆ
KAWAŁKA SZWAJCARII W SWOIM DOMU.
SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA:
1. ZAWARTOŚĆ TOREBKI WYŁOŻYĆ NA PATELNIĘ TEFLONOWĄ BEZ DODATKU TŁUSZCZU, RÓWNOMIERNIE ROZPROWADZIĆ
2. PRZYPRAWIĆ DO SMAKU
3. SMAŻYĆ NA ŚREDNIM OGNIU 7-8 MIN Z KAŻDEJ STRONY, DO UZYSKANIA ZŁOTO-ŻÓŁTEGO KOLORU
4. PODAWAĆ JAKO DANIE SAMODZIELNE LUB DODATEK DO POTRAW
WAGA: 500 G
ROSTI -PLACKI ZIEMNIACZANE.
POTRAWA PODOBNA TROCHĘ DO NASZYCH PLACKÓW ZIEMNIACZANYCH,
NIE UŻYWA SIĘ JEDNAK MĄKI I JAJEK-MOGĄ JĄ JEŚĆ OSOBY Z DIETĄ BEZGLUTENOWĄ.
SKŁAD TO GŁÓWNIE ZIEMNIAKI, NIE ZAWIERA DODATKÓW JAK POLEPSZACZE SMAKU CZY SPULCHNIACZE.
DANIE BAZUJE NA ZIEMNIAKACH, KTÓRE JEMY NA CO DZIEŃ,
ALE SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA POTRAWY TWORZY Z NICH WYKWINTNĄ POTRAWĘ.
MOŻE TO BYĆ DODATEK DO MIĘS, RYB,
A TAKŻE TWORZYĆ GOTOWE DANIE SZCZEGÓLNIE
Z DODATKAMI TAKIMI JAK: RÓŻNE PRZYPRAWY - BOCZEK, CEBULA, CUKINIA, INNE WARZYWA, GRZYBY, JAJKA -
KAŻDY Z TYCH DODATKÓW TO NOWA POTRAWA O UNIKATOWYM SMAKU, KTÓRA ZE ZWYKŁEGO ZIEMNIAKA TWORZY WYRAFINOWANĄ POTRAWĘ.
DOSTARCZA DUŻO ENERGII
ZAWIERA BŁONNIK
BOGATA W WITAMINY Z GRUPY B
OBFITUJE W MIKROELEMENTY
NIE TUCZY