Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIZZERIA - PRZEPISY - 3 Poradniki PIZZA Przepisy

18-06-2014, 15:07
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 44.99 zł     
Użytkownik pizzaprzepisy
numer aukcji: 4255894944
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 11   
Koniec: 18-06-2014 14:48:29

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 0.50 [kg]
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

6

tel. 697 [zasłonięte] 07 29

e-mail: [zasłonięte]@tkv.pl

PayU, przelew bankowy, pobranie

Kurier, Poczta Polska

Patrz wyżej!

Po zakupie należy wybrać formę wysyłki i adres. Towar zostanie wysłany w taki sposób jak zostało to zaznaczone po zakupie i na adres wpisany przez klienta.

3 Poradniki z przepisami

Pizza Dla Restauratorów II

Pizza Dla Smakoszy III

Sosy Do Pizzy i Kebaba

  

 

Wykorzystują je najlepsze pizzerie.

Poradniki idealne dla wchodzących w biznes restauracyjny.

3 poradniki z zupełnie innymi przepisami

autor: Tomasz Kamiński

ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4

ISBN:[zasłonięte]978-83701-17-1

ISBN:[zasłonięte]978-83701-18-8

wymiary:24 cm X 17 cm

35, 25, i 29 stron
Dzięki poradnikom z serii „ Dla restauratorów” poznasz tajemnicę zrobienia we
własnej pizzerii takiej pizzy, jaką można zjeść w najsmaczniejszych zakątkach świata.
Poradniki zawierają przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej.
Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale,
co jest rzeczą najważniejszą, technikę produkcji pizzy, dzięki której twoja pizza będzie
się wyróżniać pośród konkurencji. Poradniki są napisane prostym językiem,
bez upiększeń, zawierają samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików,
dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa.
Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii.
Niewątpliwą zaletę wszystkich poradników stanowią nietuzinkowe zdjęcia.

Najlepsze przepisy dostępne w Polsce.

PRZEPISY NAPISANE W ZUPEŁNIE INNY SPOSÓB, W RESTAURACJI WSZYSTKO ROBI SIĘ INACZEJ.
PROCESY PIECZENIA I PRZECHOWYWANIA PRODUKTÓW ORAZ INNE SKŁADNIKI.


PIZZA DLA

RESTAURATORÓW 2

PRZEPIS NA TWÓJ SUKCES

Druga część poradnika Pizza Dla Restauratorów

PONIŻEJ SKRÓTOWY OPIS TEGO CO W NIM SIĘ ZNAJDUJE.

O PIZZY WŁOSKIEJ 
O SERACH

 
TECHNIKI PIECZENIA

TĄ SAMĄ PIZZĘ MOŻNA UPIEC W RÓŻNY SPOSÓB, BĘDZIE MIAŁA ZUPEŁNIE INNY WYGLĄD, CHARAKTER I SMAK.

PONIŻEJ TA SAMA PIZZA TROPICANA UPIECZONA RÓŻNYMI TECHNIKAMI.


O CIASTACH I SOSACH - RÓWNIEŻ MIESZALNIKI 

ZDJĘCIA WSZYSTKICH ZAWARTYCH PIZZ

GOTOWE PIZZA MENU WYSTEPUJĄCE WE WŁOSZECH

 

PORADNIK ZAWIERA:    

SOSY:

Sos Sicilian   
Sos popularny     
Sos oryginalny – wersja oryginalna  
Sos oryginalny – wersja ekonomiczna

Sos czerwony bazyliowy
Sos czerwony chilli
Sos biały czosnkowy
Sos biały czosnkowo-serowy

CIASTA: 

Ciasto drożdżowe - styl sycylijski
Ciasto drożdżowe - styl neapolitański
Ciasto drożdżowe – mieszalniki

PIZZE:

 Pizza Sicilia   
Pizza Tropicana  
Pizza Calmante - zawijana
Pizza Caprinata   
Pizza Tuna
Pizza Rukola  
Pizza Pruna Seca

Nowość w Polsce: Pizza karaibska   

Porady kucharskie
 

Pizza Dla Smakoszy III

Poradnik Trzeci zawiera zupełnie inne a zarazem nowe przepisy niż jego dwa

poprzedniki z serii "Dla Smakoszy".

Ciasta i sosy zawarte w tym poradniku dają niesamowity efekt końcowy,

który za pomocą tego poradnika łatwo zmieniać w swoim kierunku.

Sosy do Pizzy i Kebaba 

autor: Tomasz Kamiński, ISBN: [zasłonięte]978-83701-18-8

wymiary:24 cm X 17 cm, 29 stron 

WZBOGAĆ SMAK PIZZY i KEBABA 

SOSY DO PIZZY BAZOWE, SOSY DO POLEWANIA PIZZY, SOSY DO KEBABA i GYROSA.
WSZYSTKIE TE SOSY STOSUJĄ NAJLEPSZE PIZZERIE i RESTAURACJE w POLSCE i w EUROPIE
SOS TO PODSTAWA KAŻDEJ PIZZY i KAŻDEGO KEBABA, TO ON NADAJE AROMAT i SOCZYSTOŚĆ
POTRAWOM i SPRAWIA, ŻE UZYSKUJĄ ONE CHARAKTERYSTYCZNY DLA SIEBIE SMAK.
34 SOSY DO PIZZY i KEBABA

stosowane przez najlepszych w branży kulinarnej


PORADNIK ZAWIERA:

Sosy bazowe do pizzy
Sosy hot (ciepłe)  
Sosy zimne (surowe)


Sosy do kebaba i gyrosa
dodatkowo także sosy do zimnej płyty i sałatek
SPIS SOSÓW DOSTĘPNYCH W PORADNIKU (PIZZA, KEBAB):

Sos Aroma naturalny 

Sos Aroma surowy

 Sos bałkański

Sos Bazyliowy 

Sos BBQ

Sos Błyskawiczny

Sos Casablanca

Sos Chicago Max

Sos czerwony do polewania kebaba, gyrosa

Sos czerwony Chilli do polewania pizzy

Sos biały do polewania pizzy czosnkowo-serowy

Sos biały do polewania pizzy, gyrosa grecki 

Sos biały do polewania pizzy, kebaba polski 

Sos biały do polewania pizzy, kebaba turecki

Sos Funghi

Sos Indyjski

Sos indyjski Curry

Sos kaparowy

Sos Levisticum

Sos Pepperoni

Sos Pesto czerwony

Sos Pesto zielony

Sos Popularny dla pizzerii

Sos Remoulade duński

Sos Secco Pomodoro

Sos Sicilian

Sos Tatarski polski

Sos Tex-Mex

Sos Winegret

Sos Włoski

Sos z zielonym pieprzem

Dip Tysiąca Wysp

Oświadczam, iż mam prawa autorskie do tego przepisu i do zdjęć


 

Nowy poradnik przeznaczony jest zarówno dla restauracji jak i użytkowników domowych.

Dzięki poradnikowi "SOSY DO PIZZY I KEBABA” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej kuchni domowej lub restauracyjnej idealnych sosów, z których słyną najlepsze światowe lokale. Poradnik zawiera przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Dzięki tym sosom Twoja pizza i Twój kebab będą zupełnie wyjątkowe.


 

5 lat gwarancji

 

 

 

 

 

PIZZERIA - PRZEPISY - 3 Poradniki PIZZA Przepisy

 



Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle panele aukcyjne