Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIZZA PRZEPISY cz.3 poradnik przepis + MENU

11-06-2012, 14:56
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 12.99 zł     
Użytkownik pizzaprzepisy
numer aukcji: 2328476034
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 23   
Koniec: 20-05-2012 19:36:09

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Uszkodzony: Nie
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

PIZZA NEAPOLITAŃSKA + BLACHA TEFLONOWA - InMet

Zobacz inne nasze akcesoria i przepisy do pizzy

Pizza Dla Smakoszy III

Poradnik Trzeci zawiera zupełnie inne a zarazem nowe przepisy niż jego dwa poprzedniki z serii "Dla Smakoszy".

Ciasta i sosy zawarte w tym poradniku dają niesamowity efekt końcowy, który za pomocą tego poradnika łatwo zmieniać w swoim kierunku.

autor: Tomasz Kamiński

ISBN:[zasłonięte]978-83701-17-1

wymiary:24 cm X 17 cm,

24 strony

+ program

PIZZA MENU - wysyłany mailem
którym zrobisz Menu w pizzeri lub ułożysz składniki wg swoich ulubionych w domu z popularną nazwą. Program zawiera bazę 100 pizz.

PROGRAM WYSYŁANY JEST MAILEM - WŁAŚCICIEL PRAW AUTORSKICH: TKV-MEDIA TOMASZ KAMIŃSKI

Dzięki poradnikowi "Pizza Dla Smakoszy III” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej kuchni takiej pizzy, jaką można zjeść w najlepszych pizzeriach na świecie. Poradnik zawiera przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale, co jest rzeczą najważniejszą, techniki, dzięki którym twoja pizza upiecze się w dowolnym piekarniku, nawet starszego typu i będzie smakowała zawsze doskonale nawet z ciastami, które przygotowuje się błyskawicznie.

Poradnik ten jest napisany prostym językiem, bez upiększeń, zawiera samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików, dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa. Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii.


Co nowego w Pizza Dla Smakoszy III:


Obchodzenie się z drożdżami,

dobór odpowiedniej mąki,

Obchodzenie się z ciastem do pizzy,

przechowywanie sosu do pizzy i dobór odpowiednich składników,

typy mąki i o co w tym wszystkim chodzi,

popularne mąki w Polsce,

triki z serem,

pizza na cienkim, średnim i grubym cieście - jak to zrobić ?

Procesy pieczenia na blachach do pizzy i bez nich oraz na kamieniu.

Ciasto drożdżowe - tradycyjne

Ciasto drożdżowe - chlebowe

Ciasto z proszkiem do pieczenia - kruche (super efekt końcowy i szybkość przygotowania)

Ciasto z proszkiem do pieczenia - błyskawiczne (super efekt końcowy i szybkość przygotowania)

Trik sosu i sera

Sos Błyskawiczny (robi się go minutę a pizza ma rewelacyjny smak)

Sos Aroma Naturalny (prawdziwy sos do pizzy)

Sos Aroma Surowy (szybsza wersja aroma naturalnego)

Sos Secco Pomodoro (wytrawny, aromatyczność 100% zadowolenia)

Sos Bazyliowy (sos do polewania pizzy, taki jaki lubisz, znany z sieci pizzerii z U.S.A.)

Sos z zielonym pieprzem (sos do polewania pizzy, taki jaki lubisz, idealny do suchych pizz)

Sos Pomidorowy z chilli (sos do polewania pizzy, taki jaki lubisz, znany z polskich pizzerii)

Pizza Hawajska

Pizza Secco Pomodoro

Pizza Calmante

Pizza Caprinata

Pizza Tuna

Pizza Rukola

Pizza Pruna Seca

Pizza Domowa Na Całej Blasze

Pizza Jak Zapiekanka

Oświadczam, iż mam prawa autorskie do tego przepisu i do zdjęć

PIZZA DLA SMAKOSZY III
Copyright © TKV-Media
Wszystkie porady w tej książce zostały dokładnie sprawdzone
przez autora.