Zobacz inne nasze akcesoria i przepisy do pizzy Dzięki poradnikom z serii „ Dla restauratorów” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej pizzerii takiej pizzy, jaką można zjeść w najsmaczniejszych zakątkach świata. Poradniki zawierają przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale, co jest rzeczą najważniejszą, technikę produkcji pizzy, dzięki której twoja pizza będzie się wyróżniać pośród konkurencji. Poradniki są napisane prostym językiem, bez upiększeń, zawierają samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików, dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa. Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii. Niewątpliwą zaletę wszystkich poradników stanowią nietuzinkowe zdjęcia. Druga część poradnika Pizza Dla Restauratorów
Zobacz inne nasze akcesoria i przepisy do pizzy
Dzięki poradnikom z serii „ Dla restauratorów” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej pizzerii takiej pizzy, jaką można zjeść w najsmaczniejszych zakątkach świata. Poradniki zawierają przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale, co jest rzeczą najważniejszą, technikę produkcji pizzy, dzięki której twoja pizza będzie się wyróżniać pośród konkurencji. Poradniki są napisane prostym językiem, bez upiększeń, zawierają samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików, dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa. Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii. Niewątpliwą zaletę wszystkich poradników stanowią nietuzinkowe zdjęcia.
Druga część poradnika Pizza Dla Restauratorów
Najlepsze przepisy dostępne w Polsce.
Wykorzystują je najlepsze pizzerie.
Poradnik idealny dla wchodzących w biznes restauracyjny.
+ program
PIZZA MENU - wysyłany mailem
którym zrobisz Menu w pizzeri lub ułożysz składniki wg swoich ulubionych w domu z popularną nazwą. Program zawiera bazę 100 pizz.
Pizza Dla Restauratorów II
PRZEPIS NA TWÓJ SUKCES
autor: Tomasz Kamiński
ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4
wymiary:24 cm X 17 cm
35 stron
ZDOBĄDŹ WIEDZĘ POTRZEBNĄ DO UPIECZENIA NAJLEPSZEJ PIZZY W KILKA CHWIL
PONIŻEJ SKRÓTOWY OPIS TEGO CO W NIM SIĘ ZNAJDUJE. O PIZZY WŁOSKIEJ O SERACH
PONIŻEJ SKRÓTOWY OPIS TEGO CO W NIM SIĘ ZNAJDUJE.
O PIZZY WŁOSKIEJ O SERACH
TECHNIKI PIECZENIA
TĄ SAMĄ PIZZĘ MOŻNA UPIEC W RÓŻNY SPOSÓB, BĘDZIE MIAŁA ZUPEŁNIE INNY WYGLĄD, CHARAKTER I SMAK.
PONIŻEJ TA SAMA PIZZA TROPICANA UPIECZONA RÓŻNYMI TECHNIKAMI.
Poradnik zawiera także:
CIASTA I SOSY - RÓWNIEŻ MIESZALNIKI
ZDJĘCIA WSZYSTKICH ZAWARTYCH PIZZ
GOTOWE PIZZA MENU WYSTEPUJĄCE WE WŁOSZECH
PORADNIK ZAWIERA:
SOSY:
Sos Sicilian Sos popularny Sos oryginalny – wersja oryginalna Sos oryginalny – wersja ekonomiczna
Sos czerwony bazyliowySos czerwony chilli Sos biały czosnkowy Sos biały czosnkowo-serowy
CIASTA:
Ciasto drożdżowe - styl sycylijskiCiasto drożdżowe - styl neapolitańskiCiasto drożdżowe – mieszalniki
PIZZE:
Pizza Sicilia Pizza Tropicana Pizza Calmante - zawijanaPizza Caprinata Pizza Tuna Pizza Rukola Pizza Pruna Seca
Nowość w Polsce: Pizza karaibska
Porady kucharskie
KONKRETNE SPOSOBY PIECZENIA W PIECACH DO PIZZY (3-5 MINUT I PIZZA WYCHODZI Z PIECA) oraz GOTOWE MENU PIZZA
Oświadczam, iż mam prawa autorskie do tego przepisu i do zdjęćWszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione.
ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4Copyright © 2[zasłonięte]007-20 TKV-MediaPrzepisy i zdjęcia: Tomasz KamińskiDystrybutor i wydawca: TKV-Media