przelew bankowy:
nr konta na stronie "o mnie"
proszę w przelewie pisać nick z allegro i nr aukcji, dziękuję.
Jeśli chcesz zmienić adres wysyłki dzwoń lub wyslij smsa lub maila zaraz po licytacji. Jeżeli chcesz się z nami szybko skontaktować poprostu dzwoń: 697 [zasłonięte] 07 29
N O W O Ś Ć
Pizza Dla Restauratorów II
autor: Tomasz Kamiński
ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4
wymiary:24 cm X 17 cm
35 stron
ZDOBĄDŹ WIEDZĘ POTRZEBNĄ DO UPIECZENIA NAJLEPSZEJ PIZZY W KILKA CHWIL
Dzięki poradnikom z serii „ Dla restauratorów” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej pizzerii takiej pizzy, jaką można zjeść w najsmaczniejszych zakątkach świata. Poradniki zawierają przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale, co jest rzeczą najważniejszą, technikę produkcji pizzy, dzięki której twoja pizza będzie się wyróżniać pośród konkurencji. Poradniki są napisane prostym językiem, bez upiększeń, zawierają samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików, dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa. Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii. Niewątpliwą zaletę wszystkich poradników stanowią nietuzinkowe zdjęcia.
Najlepsze przepisy dostępne w Polsce.
Wykorzystują je najlepsze pizzerie.
Poradnik idealny dla wchodzących w biznes restauracyjny.