Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIZZA DLA RESTAURATORÓW II przepisy +Pizza Menu

11-06-2012, 17:03
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 23.99 zł     
Użytkownik TKV-Media
numer aukcji: 2323195009
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 42   
Koniec: 03-06-2012 12:13:11

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Gadu-Gadu

tel 697 [zasłonięte] 07 29

przelew bankowy:

nr konta na stronie "o mnie"

proszę w przelewie pisać nick z allegro i nr aukcji, dziękuję.

 

PATRZ WYŻEJ

Jeśli chcesz zmienić adres wysyłki dzwoń lub wyslij smsa lub maila zaraz po licytacji. Jeżeli chcesz się z nami szybko skontaktować poprostu dzwoń: 697 [zasłonięte] 07 29

N O W O Ś Ć

Pizza Dla Restauratorów II

autor: Tomasz Kamiński

ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4

wymiary:24 cm X 17 cm

35 stron

ZDOBĄDŹ WIEDZĘ POTRZEBNĄ DO UPIECZENIA NAJLEPSZEJ PIZZY W KILKA CHWIL

Dzięki poradnikom z serii „ Dla restauratorów” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej pizzerii takiej pizzy, jaką można zjeść w najsmaczniejszych zakątkach świata. Poradniki zawierają przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale, co jest rzeczą najważniejszą, technikę produkcji pizzy, dzięki której twoja pizza będzie się wyróżniać pośród konkurencji. Poradniki są napisane prostym językiem, bez upiększeń, zawierają samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików, dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa. Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii. Niewątpliwą zaletę wszystkich poradników stanowią nietuzinkowe zdjęcia.

Najlepsze przepisy dostępne w Polsce.

Wykorzystują je najlepsze pizzerie.

Poradnik idealny dla wchodzących w biznes restauracyjny.

+ program

PIZZA MENU PC CD-ROM

którym zrobisz Menu w pizzeri lub ułożysz składniki wg swoich ulubionych w domu z popularną nazwą. Program zawiera bazę 100 pizz.

PIZZA DLA RESTAURATORÓW 2

PRZEPIS NA TWÓJ SUKCES

 

Druga część poradnika Pizza Dla Restauratorów

PONIŻEJ SKRÓTOWY OPIS TEGO CO W NIM SIĘ ZNAJDUJE.

 

 

 

 

 

O PIZZY WŁOSKIEJ
O SERACH


TECHNIKI PIECZENIA

TĄ SAMĄ PIZZĘ MOŻNA UPIEC W RÓŻNY SPOSÓB, BĘDZIE MIAŁA ZUPEŁNIE INNY WYGLĄD, CHARAKTER I SMAK.

PONIŻEJ TA SAMA PIZZA TROPICANA UPIECZONA RÓŻNYMI TECHNIKAMI.


O CIASTACH I SOSACH - RÓWNIEŻ MIESZALNIKI

ZDJĘCIA WSZYSTKICH ZAWARTYCH PIZZ

GOTOWE PIZZA MENU WYSTEPUJĄCE WE WŁOSZECH

  

PORADNIK ZAWIERA:

SOSY:

Sos Sicilian
Sos popularny
Sos oryginalny – wersja oryginalna
Sos oryginalny – wersja ekonomiczna

Sos czerwony bazyliowy
Sos czerwony chilli
Sos biały czosnkowy
Sos biały czosnkowo-serowy

CIASTA:

Ciasto drożdżowe - styl sycylijski
Ciasto drożdżowe - styl neapolitański
Ciasto drożdżowe – mieszalniki

PIZZE:

  Pizza Sicilia
Pizza Tropicana
Pizza Calmante - zawijana
Pizza Caprinata
Pizza Tuna
Pizza Rukola
Pizza Pruna Seca

Nowość w Polsce: Pizza karaibska

Porady kucharskie
 


KONKRETNE SPOSOBY PIECZENIA W PIECACH DO PIZZY (3-5 MINUT I PIZZA WYCHODZI Z PIECA) oraz GOTOWE MENU PIZZA

 

Oświadczam, iż mam prawa autorskie do tego przepisu i do zdjęć

 

 

PIZZA DLA RESTAURATORÓW 2
Copyright © TKV-Media
Wszystkie porady w tych książkach zostały dokładnie sprawdzone
przez autora.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione.

ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4
Copyright © 2[zasłonięte]007-20 TKV-Media
Przepisy i zdjęcia: Tomasz Kamiński
Dystrybutor i wydawca: TKV-Media

PIZZA DLA RESTAURATORÓW II przepisy +Pizza Menu