N O W O Ś Ć
Pizza Dla Restauratorów II
autor: Tomasz Kamiński
ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4
wymiary:24 cm X 17 cm
35 stron
ZDOBĄDŹ WIEDZĘ POTRZEBNĄ DO UPIECZENIA NAJLEPSZEJ PIZZY W KILKA CHWIL
Dzięki poradnikom z serii „ Dla restauratorów” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej pizzerii takiej pizzy, jaką można zjeść w najsmaczniejszych zakątkach świata. Poradniki zawierają przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale, co jest rzeczą najważniejszą, technikę produkcji pizzy, dzięki której twoja pizza będzie się wyróżniać pośród konkurencji. Poradniki są napisane prostym językiem, bez upiększeń, zawierają samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików, dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa. Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii. Niewątpliwą zaletę wszystkich poradników stanowią nietuzinkowe zdjęcia.
Najlepsze przepisy dostępne w Polsce.
Wykorzystują je najlepsze pizzerie.
Poradnik idealny dla wchodzących w biznes restauracyjny.
+ program
PIZZA MENU PC CD-ROM
którym zrobisz Menu w pizzeri lub ułożysz składniki wg swoich ulubionych w domu z popularną nazwą. Program zawiera bazę 100 pizz.
PIZZA DLA RESTAURATORÓW 2
PRZEPIS NA TWÓJ SUKCES
Druga część poradnika Pizza Dla Restauratorów
PONIŻEJ SKRÓTOWY OPIS TEGO CO W NIM SIĘ ZNAJDUJE.
O PIZZY WŁOSKIEJ
O SERACH
TECHNIKI PIECZENIA
TĄ SAMĄ PIZZĘ MOŻNA UPIEC W RÓŻNY SPOSÓB, BĘDZIE MIAŁA ZUPEŁNIE INNY WYGLĄD, CHARAKTER I SMAK.
PONIŻEJ TA SAMA PIZZA TROPICANA UPIECZONA RÓŻNYMI TECHNIKAMI.
O CIASTACH I SOSACH - RÓWNIEŻ MIESZALNIKI
ZDJĘCIA WSZYSTKICH ZAWARTYCH PIZZ
GOTOWE PIZZA MENU WYSTEPUJĄCE WE WŁOSZECH
PORADNIK ZAWIERA:
SOSY:
Sos Sicilian
Sos popularny
Sos oryginalny – wersja oryginalna
Sos oryginalny – wersja ekonomiczna
Sos czerwony bazyliowy
Sos czerwony chilli
Sos biały czosnkowy
Sos biały czosnkowo-serowy
CIASTA:
Ciasto drożdżowe - styl sycylijski
Ciasto drożdżowe - styl neapolitański
Ciasto drożdżowe – mieszalniki
PIZZE:
Pizza Sicilia
Pizza Tropicana
Pizza Calmante - zawijana
Pizza Caprinata
Pizza Tuna
Pizza Rukola
Pizza Pruna Seca
Nowość w Polsce: Pizza karaibska
Porady kucharskie
KONKRETNE SPOSOBY PIECZENIA W PIECACH DO PIZZY (3-5 MINUT I PIZZA WYCHODZI Z PIECA) oraz GOTOWE MENU PIZZA
Oświadczam, iż mam prawa autorskie do tego przepisu i do zdjęć
PIZZA DLA RESTAURATORÓW 2
Copyright © TKV-Media
Wszystkie porady w tych książkach zostały dokładnie sprawdzone
przez autora.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione.
ISBN:[zasłonięte]978-83701-16-4
Copyright © 2[zasłonięte]007-20 TKV-Media
Przepisy i zdjęcia: Tomasz Kamiński
Dystrybutor i wydawca: TKV-Media