Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIZZA DEEP DISH CHICAGO BLACHA FACKELMANN 30/4,5cm

18-01-2012, 5:04
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 24.99 zł     
Użytkownik TKV-Media
numer aukcji: 2027443306
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 38   
Koniec: 13-01-2012 09:05:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Gadu-Gadu

tel 697 [zasłonięte] 07 29

przelew bankowy:

nr konta na stronie "o mnie"

proszę w przelewie pisać nick z allegro i nr aukcji, dziękuję.

wpłata na konto kurier - 16,98 zł

pobranie (płatne przy odbiorze): 24,98 zł

poczta, wpłata na konto - 13,70

do 5 kg koszt wysyłki ten sam

 

Jeśli chcesz zmienić adres wysyłki dzwoń lub wyslij smsa lub maila zaraz po licytacji. Jeżeli chcesz się z nami szybko skontaktować poprostu dzwoń: 697 [zasłonięte] 07 29

BLACHA DO PIECZENIA PIZZY

DEEP DISH CHICAGO 

FACKELMANN NONSTICK 30 CM
nieprzywieralna powłoka * WYSOKOŚĆ 4,5 CM
+ poradnik

PIZZA CHICAGO DEEP DISH 

PIZZA NEAPOLITAŃSKA + BLACHA TEFLONOWA - InMet
SPRAWDZA SIĘ W RESTAURACJI, PIZZERII i W DOMU
 
 
BLACHA DO PIECZENIA PIZZY AMERYKAŃSKIEJ a TAKŻE WŁOSKIEJ.
PO WŁOŻENIU DO ZAMRAŻALNIKA NA 5 MINUT SŁUŻY JAKO "STÓŁ" DO  WYGNIATANIA I ROZPROWADZANIA CIASTA. DZIĘKI TEMU WSZYSTKO W KOŁO BĘDZIE CZYSTE 
 
NIEPRZYWIERALNA POWŁOKA NONSTICK RADZI SOBIE DOSKONALE Z KAŻDYM CIASTEM
i POZWALA NA ŁATWE ZDJĘCIE PIZZY Z BLACHY.

 
 
+ PORADNIK

Przepisy charakteryzują się niezwykłą prostotą przygotowania ciasta, sosów
i dodatków.
Pizza charakteryzuje się intensywnym smakiem i aromatem.
Prawdziwi smakosze pizzy będą zachwyceni.
Poradnik jest dla tych, którzy chcieliby zrobić pizzę taką jak w restauracji w Chicago w warunkach domowych lub restauracyjnych, w zwykłym piekarniku.

  Dzięki poradnikowi „Pizza Chicago Deep Dish” poznasz tajemnicę zrobienia we własnej kuchni takiej pizzy, jaką można kupić w najlepszych pizzeriach w Chicago. Poradnik zawiera przepisy jakich nie znajdziesz nigdzie indziej. Znajdziesz tutaj nie tylko przepisy na ciasta, sosy i sposoby doboru i układania składników ale, co jest rzeczą najważniejszą, techniki, dzięki którym twoja pizza upiecze się w dowolnym piekarniku, nawet starszego typu i będzie smakowała jak z najlepszej pizzerii.

Poradniki jest napisany prostym językiem, bez upiększeń, zawieraja samą wiedzę oraz szereg przydatnych trików, dzięki którym twoja pizza będzie zupełnie wyjątkowa. Zero dodatkowych, niepotrzebnych kwestii. Niewątpliwą zaletę wszystkich poradników stanowią nietuzinkowe zdjęcia.

      W Chicago jedzenie pizzy to coś wielkiego, to nie tylko zwykła przekąska tak jak w większości miejsc. To obiad, bardzo obfity posiłek, taki jak na Amerykę przystało.

Jedząc pizzę Chicago Deep Dish można doświadczyć wielu doznań, z którymi nigdy byśmy nie spotkali się spożywając typowo włoską pizzę czy też pizzę pieczoną w stylu neapolitańskim.

Ten przysmak  w kształcie misy, czy też brytwanny, w której umieszcza się składniki staje się coraz popularniejszy w Europie i w Polsce. Ciasto w gruncie rzeczy wcale nie jest grube, tak naprawdę jest cienkie, ma po prostu wysokie brzegi, jest maślane, puszyste i ma chrupiącą skorupkę.

PORADNIK ZAWIERA:

Ciasto Deep Dish cebulowe

Ciasto Deep Dish

Pizza Chef’s Deep Dish Chicago

Pizza Deep Dish BBQ Western Chicken

Pizza Deep Dish Cztery Sery

Pizza Deep Dish Mexicana

Pizza Deep Dish Sears Tower

Pizza Deep Dish Tex-Mex

Sos Barbecue

Sos Casablanca

Sos Chicago Max

Sos Chicago

Sos indyjski

Sos Pepperoni

Sos Tex-Mex

Sos włoski

Sposoby układania i pieczenia składników

Menu Pizza Deep Dish Chicago

Oświadczam, iż mam prawa autorskie do tego przepisu i do zdjęć

PIZZA CHICAGO DEEP DISH

Copyright © TKV-Media
Wszystkie porady w tej książce zostały dokładnie sprawdzone
przez autora.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Użycie fragmentów tekstu, zdjęć lub całości bez zgody autora zabronione.

ISBN:[zasłonięte]978-83701-15-7
Copyright © 2[zasłonięte]006-20 TKV-Media
Przepisy i zdjęcia: Tomasz Kamiński
Dystrybutor i wydawca: TKV-Media

 

 

 Fotografie:
Na Licencji Creative Commons pobrane z
www.flickr.com
biskuit, maveric2003, Bryan Maleszyk, Tomasz Kamiński