|
|
Opis przedmiotu
Przedmiotem aukcji jest fantastyczna książka Jose Pizarro: Seasonal Spanish Food
Niesamowity entuzjazm Pizarro do hiszpańskiej kuchni bije z każdej strony tej książki. Jego przesłanie nie mogłoby być prostsze: używaj prostych, świeżych, dobrej jakości, sezonowych składników i one będą mówiły za siebie. Sezon po sezonie odkrywa swoje ulubione składniki z różnych regionów Hiszpanii, a także kulturę i historię kryjącą się za tym wspaniałym jedzeniem. Jeśli kupisz tą książkę to będziesz do niej ciągle wracać.
Książka jest przecudna, zawiera dużo ilustracji pokazujących przygotowywane dania.
Polecam!
Reviews
Spanish made easy --Times Magazine
Book of the Week 'In this book, Pizzaro approaches Spanish cuisine from the perspective of the land and its seasonal produce; the focus is on the traditional, regional cooking of Spain, not on restaurant-style Spanish dishes. We found the simplicity of Pizarro's family dishes such as Kid Stew with Smoke Paprika and Marinated Peppers, quite enticing, and were very taken with dishes such as fritters made with tiny shrimp and red mullet with sliced potatoes and black olives, both from the area around Cadiz on Spain's southern coast in Andalucia. There are short chapters, too, on Spanish produce, from the plain (pusles and rice) to the sublime (Spanish ham and saffron). If you haven't tried cooking Spanish food, we wager this one will have you testing your tapas mettle in the kitchen before manana is out --Time Out
With a love of vibrant flavours and uncomplicated ingredients, Jose Pizarro has long delighted customers with his dishes --Telegraph Magazine
Dane techniczne
liczba stron okładka język cena stan czas realizacji |
|
240 twarda angielski 95zł nowa 14 dni
|
Kontakt
|
Koszt przesyłki
paczka
|
13 zł
|
kurier
|
22 zł |
|
Inne
Wpłaty należy dokonać na konto w mBanku, którego nr otrzymasz w mailu od Allegro.
|
|
|
|
|