| DO WYBORU 5 RODZAJÓW KONCENTRATÓW DO WYROBU PIWA: - LAGER -Tradycyjne australijskiejasne piwo o złocisto-słomkowym odcieniu. Produkowane z najwyższej jakości australijskiego jęczmienia i tasmańskiego chmielu. Piwo jasne pełne o lekkim, orzeźwiającym smaku.
- DARK ALE - Piwo z rodziny ciemnych. Produkowane z najwyższej jakości, selekcjonowanego, prażonego słodu wytwarzanego z najlepszych odmian południowo-australijskiego jęczmienia. Właściwy dobór palonego słodu i tasmańskiego chmielu zapewnia pełny, czysty smak. Mniejsze stężenie palonego słodu niż w przypadku piwa Stout nadaje mu lżejszy smak i rubinowy kolor.
- DRAUGHT - Piwo jasne o pełnym smaku, lekko gorzkie. Posiada wspaniały aromat o posmaku charakterystycznym dla piw typu "bitter". Słynie z dobrej pienistości i jasnego koloru. Określane często jako "Gorzki Łyk".
- REAL ALE - Prawdziwe jęczmienne piwo w smaku i kolorze. Słynie z trwałej piany. Posiada delikatny, pełny smak z owocową nutą, wzbogacony lekką goryczką.
- STOUT - Koncentrat jest przykładem wspaniałego, pełnego, wytrawnego, mocnego i ciemnego piwa. Zawiera wysoki procent palonego słodu w stosunku do słodu czystego. Słód prażony jest według specjalnej receptury. Charakteryzuje się bardzo trwałą, gęstą pianą.
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU: Jest to produkt australijskiej firmy Coopers służący do przygotowania 23 l piwa. - 1,7 kg hermetycznie zamkniętego słodu chmielonego, bez dodatku konserwantów (Słód swoją konsystencją przypomina karmel/miód).
- Torebeczkę drożdży piwowarskich (dołączoną pod przykryciem).
- Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. (Możemy uzyskać także lżejsze piwa stosując odpowiednio mniejsze dodatki cukru). Korzystając z załączonej tabeli można dobrać odpowiednią ilość cukru, jaką należy dodać do brzeczki, aby uzyskać żądaną moc piwa:
- 1000g cukru daje 5,2% alkoholu
- 500g cukru daje 4,6% alkoholu
- 450g cukru daje 4% alkoholu
- 250g cukru daje 3,4% alkoholu
Przygotowanie piwa w warunkach domowych jest bardzo proste, pamiętać należy jedynie, aby zapewnić odpowiednią czystość i zachować proporcje ujęte w przepisie.
PO ZŁOŻENIU ZAMÓWIENIA PROSIMY W FORMULARZU DOSTAWY O INFORMACJĘ, KTÓRY RODZAJ KONCENTRATU MAMY WYSŁAĆ - W PRZYPADKU BRAKU WYBORU, BĘDĄ ONE WYSYŁANE LOSOWO!
- KONCENTRAT DO WYROBU PIWA 1,7KG + drożdże - art: DO WYBORU
- Pojemnik Fermentacyjny - art: 30l
- 1kg GLUKOZY
- Dokument zakupu (FAKTURA VAT lub PARAGON).
| | | | | | | | | ZAMAWIAJ ILE CHCESZ KOSZT WYSYŁKI KURIERSKIEJ NIE ZMIENIA SIĘ BEZ WZGLĘDU NA WIELKOŚĆ ZAMÓWIENIA do 30 kg, nietypowe gabaryty są liczone indywidualnie
KURIER Z nowym rozszerzonym śledzeniem przesyłki. Z informacją sms o planowanej godzinie dostarczenia! W razie nie zastania w domu kontakt sms w sprawie powtórnego dostarczenia! Przesyłka ubezpieczona!
POCZTA Polecamy przesyłkę Poleconą - jest pewna i gwarantowana lub kuriera. Jeśli jednak wybiorą Państwo przesyłkę niepoleconą to ryzykują Państwo zaginięcie przesyłki i brak możliwości reklamacji.
ODBIÓR OSOBISTY REALIZUJEMY W PUNKCIE GŁÓWNYM KIELCE UL. LEGNICKA 28 PLAC REM-WOD | | | |
Numer konta: 41 [zasłonięte]01[zasłonięte]72 0316 [zasłonięte] 000000 | | | |
SWIP Hurt - Detal 25-328 Kielce ul. Legnicka 28 Czynne: Pn - Pt: 7:00 - 17:00 Sobota: 9:00 - 13:00 | | | | Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości od allegro o wygraniu aukcji.
Na wpłatę czekamy do 7 dni od daty zakupu, (termin ten może być wydłużony po wcześniejszym uzgodnieniu).
Komentarz do aukcji wystawiamy jako drudzy (otrzymanie komentarza przez nas jest dla nas dowodem że przesyłka dotarła).
W razie Państwa niezadowolenia prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sytuacji aby uniknąć niepotrzebnych negatywnych komentarzy.
UWAGA!!! W przypadku wyboru przesyłki: List ekonomiczny / List priorytetowy nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za przesyłkę - NIE JEST ONA REJESTROWANA. W przypadku zagubienia przesyłki nie zostanie wypłacone przez Pocztę odszkodowanie. PROSIMY ZATEM O ROZWAGĘ W WYBORZE!!! Ten sposób przesyłki wysyłamy tylko na życzenie i odpowiedzialność klienta! | | | | |