Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PITT CUE CO. COOKBOOK Tom Adams, Jamie Berger

29-06-2015, 6:28
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 158.55 zł      Aktualna cena: 158.55 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405785479
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 5   
Koniec: 29-06-2015 06:25:11

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61401, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>79335, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46231, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61947, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>53375, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61401, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>79335, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46231, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>61947, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>53375

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Pitt Cue Co. - The Cookbook

PITT CUE CO. COOKBOOK Tom Adams, Jamie Berger

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Tom Adams, Jamie Berger, Simon Anderson, Richard Turner
Language: English
Publisher: Mitchell Beazley
Publication Date: 3 Jun 2013
Dimensions: 23.4 x 19.6 x 3 cm
Format: Hardcover
Pages: 288
Condition: NEW
Product_ID: 1D45CC7565

 

 


With great recipes for meats, sauces and rubs mixed with ideas for pickles, slaws, puddings and cocktails, plus features on meats, equipment and methods, the Pitt Cue Co. Cookbook is your guide to enjoying the best hot, smoky, sticky, spicy grub all year round.
From Pitt Cue's legendary Pickle backs and bourbon cocktails, to their acclaimed Pulled pork shoulder; Burnt ends mash; Smoked ox cheek toasts with pickled walnuts; Lamb rib with molasses mop and onion salad; Chipotle & confit garlic slaw; Crispy pickled shiitake mushrooms; Toffee apple grunt; Sticky bourbon & cola pudding and so much more, it's all irresistibly delicious food to savour and share.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 SLOW FIRE Ray Lampe

 MEAT: EVERYTHING YOU NEED TO KNOW Pat Lafrieda

 ROAST Marcus Verberne

 GINGER PIG MEAT BOOK Tim Wilson, Fran Warde

 HAWKSMOOR AT HOME Huw Gott, Will Beckett

 BARBECUE! SAUCES, RUBS AND MARINADES Raichlen