Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Pirosiarczyn sodu 100g

02-02-2014, 3:18
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 4 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 4 zł     
Użytkownik piwoszarnia
numer aukcji: 3851962741
Miejscowość ŁÓDŹ
Kupiono sztuk: 6    Zostało sztuk: 4    Licytowało: 6    Wyświetleń: 58   
Koniec: 02-02-2014 03:25:21
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Piwoszarnia Marcin Owczarek

ul Zbożowa 2/20

91-844 Łódź

e-mail: [zasłonięte]@piwoszarnia.pl

tel: 508-[zasłonięte]-153

Wpłata na konto - 18 zł
Za pobraniem - 27 zł
Nadanie w paczkomacie od 10zł
List ekonomiczny 5,2 zł
List priorytetowy 6 zł
List polecony ekonomiczny 7 zł
List polecony priorytetowy 8 zł
Paczka pocztowa ekonomiczna 11 zł
Paczka pocztowa piorytetowa 13 zł
Listy zwykłe wysyłamy na odpowiedzialność kupującego

Numer konta, na które należy wpłacać pieniążki za kupione przedmioty:

Alior Bank SA Warszawa
51 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 913486

Piwoszarnia Marcin Owczarek
ul Zbożowa 2/20
91-844 Łódź

W tytule przelewu proszę o podanie swojego !!! NICKU z allegro !!!



Odbiór osobisty tylko po
wcześniejszym uzgodnieniu pod
numerem telefonu
508-[zasłonięte]-153


Pojemność: 100g
Opakowanie: plastikowa butelka PEHD

Pirosiarczyn sodu (E223) to środek wykorzystywany zarówno do dezynfekcji sprzętu, jak i butelek. Nie wymaga płukania. Należy go stosować w formie 2% roztworu tj. 20 g pirosiarczynu należy rozpuścić w 1 litrze wody.

Cel: odkażenie i sterylizacja wszelkiego rodzaju sprzętu winiarskiego i piwowarskiego (balony, butelki, pojemniki, myjki, mieszadła, korki, wężyki itd).

Przygotowanie: Roztwór pirosiarczynu do odkażania sprzętu najlepiej przygotować tuż przed jego użyciem, ponieważ jest nietrwały i po przepłukaniu nie nadaje się później do ponownego użycia; dezynfekują przede wszystkim opary - dlatego odkażając butelki lub balony warto wlać do nich roztwór i zamknąć szczelnie na 5-15 minut;

Chcesz mieć dobre i mogące leżakować wino/piwo
przygotowuj je w czystych i odkażonych warunkach;



UWAGA! nie należy wdychać oparów pirosiarczynu!







pirosiarczyn sodu