Zastosowanie: jej świeży smak dobrze komponuje się z innymi ziołami i przyprawami. Dlatego dodajemy ją do wielu dań: zup, gulaszy, sałatek, farszy, potrawek i sosów. Ma ona zapach korzenny, słodkawy i cierpki smak. Jej świeży smak dobrze komponuje się z innymi ziołami i przyprawami. Dlatego dodajemy ją do wielu dań: zup, gulaszy, sałatek, farszy, potrawek i sosów. Świeża natka, dodana na początku gotowania, znakomicie podnosi aromat rosołu. Doskonale nadaje się do przyrządzania masełek ziołowych i twarożków. W kuchni francuskiej natkę myje się, osusza, a potem krótko osmaża na oleju. Jeszcze ciepłą podaje się do dań mięsnych i ryb. Pietruszka poprawia trawienie, przypisuje się jej również właściwości lecznicze.
Produkt wskazany dla osób stosujących różnorodne diety również Dietę Dukana
Kupując u nas:
1. Otrzymasz fakturę zakupu
2. Otrzymasz gwarancję nie naruszalności produktu, gdyż opakowania są termicznie zabezpieczone
3. Otrzymasz gwarancję jakości potwierdzoną certyfikatem wprowadzenia i funkcjonowania zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001:2000 oraz Bezpieczeństwa Żywnościowego HACCP
4. Otrzymasz darmową dostawę przy zakupach przekraczających 123zł brutto