Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIES AND TARTS

11-03-2015, 9:05
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 151.20 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5074087340
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 11-03-2015 08:27:41

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63611, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08735, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>68840, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80925, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36413, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63611, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08735, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>68840, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80925, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36413

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Pies and Tarts

PIES AND TARTS

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: of, Institute, Culinary, The America
Language: English
Publisher: Houghton Mifflin Harcourt
Publication Date: 1 May 2014
Dimensions: 23.7 x 21.2 x 2.5 cm
Format: Hardcover
Pages: 336
Condition: NEW
Product_ID: A47AD7C590

 

 

With easy-to-follow instructions, stunning photography, and more than 150 can't-fail recipes, Pies and Tarts packs the expertise of America's top cooking school into one comprehensive, must-have collection. Pies and Tarts features all the beloved classics you'll want to make again and again - apple pie, lemon meringue pie, French-style fruit tarts, pumpkin pie, and pecan pie. But don't stop there - you'll want to try every outstanding recipe, including crowd-pleasers like Fudgy Walnut Brownie Pie and sophisticated new twists like Roasted Ginger Plum Tart. Mix and match the versatile crust recipes, and follow the suggested variations to play around with favourite ingredients or seasonal flavours. A chapter on savoury dishes such as pot pies, empanadas, and quiches offers brilliant new options for entertaining or family dinners. Whether you're an expert baker looking to perfect your craft or a novice seeking to master the basics, Pies and Tarts is sure to become one of your most treasured volumes.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 REMARKABLE BANQUET SERVICE Ezra Eichelberger

 MATH FOR THE PROFESSIONAL KITCHEN

 MODERN BUFFET PRESENTATION Clyne

 THE FLAVOUR THESAURUS Niki Segnit