Witam. ,, Dobro Natury "
poleca Państwu
PIERZGE.
Naturalny pszczeli produkt,o fantastycznych właściwościach prozdrowotnych, dziesięciokrotnie bogatszy od pyłku kwiatowego w składniki tak niezbędne naszemu organizmowi.
Pierzga, chlebek pszczeli- to zmagazynowany przez pszczoły w plastrze pyłek kwiatowy z miodem.
Pierzga jest wyciągana ręcznie z poszczególnych komórek plastra. Produkt znany człowiekowi od wieków, łatwy do przyswojenia, zdrowy, naturalny. Bogactwo pierwiastków, minerałów, witamin, enzymów, białek i cukrów w postaci najlepszej, najzdrowszej.
Wspomaga lecznie raka, białaczki, anemii, chorób wątroby, trzustki, jelit. Dostarcza niezbędnych składników w czasie wzrostu i dojżewania, doskonały dla kobiet w ciąży i osób starszych.
Stanowi doskonałą odżywkę i uzupełnia dietę biznesmenów, niweluje skutki stresu. Ze względu na technologię pozyskania posiada wysoką cenę, a dostępne ilości są minimalne. W Pasiece Dębowej znaleźliśmy sposób jej pozyskania, który zapewnia utrzymanie rozsądnej ceny. Sposób ten stanowi ścisłą tajemnicę, ponieważ jesteśmy jedyni w Polsce, którym to się udało. Dlatego jako jedyni możemy zaoferować pierzgę w opakowaniach 235 gramowych- pierzgę, a nie miód z dodatkiem pierzgi. Ponieważ jest to naturalny produkt nadaje się dla każdego, kto nie jest uchylony.
Stosowanie:
dwa, trzy razy dziennie po łyżeczce od herbaty, bezpośrednio przed jedzeniem (dzienna dawka dla dorosłej osoby to 30-50gram). Niektórzy rozpuszczają ją w ciepłym mleku, lub herbacie.
Osoby zdrowe stosują kurację jesienną (najlepiej miesiąc listopad 3-4 słoików) i wiosenną (również miesiąc i podobna dawka- zależnie od samopoczucia, w przedziale luty- kwiecień). Osoby chore ciągle, aż do wyleczenia. Jeśli szukasz pierzgi, to znaczy, że ją potrzebujesz.
Nie zastanawiaj się więc i nie czekaj, aż Twoje zdrowie będzie w fatalnym stanie. Nasza pierzga pomoże Ci wrócić do zdrowia i cieszyć się życiem, wraz z Twoimi bliskimi.
Dawkowanie:
Zewnętrznie. Stosuje się 2-3 razy dziennie,nakładając na zmienioną chorobowo powierzchnie skóry.
|