Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PIERRE HERME PASTRIES Pierre Herme

11-04-2015, 1:21
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 302.40 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169725878
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 6   
Koniec: 11-04-2015 01:27:55

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12934, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76902, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31644, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05462, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>23713, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12934, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76902, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31644, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05462, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>23713

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Pierre Herme Pastries

PIERRE HERME PASTRIES Pierre Herme

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Pierre Herme
Language: English
Publisher: Stewart, Tabori & Chang Inc
Publication Date: 16 Nov 2012
Dimensions: 3.1 x 26.9 x 30.6 cm
Format: Hardcover
Pages: 288
Condition: NEW
Product_ID: 161769A279

 

 

The cake known as the Paris-Brest was invented in 1910 by a baker in the city of Maisons-Laffitte, who watched the Paris-Brest bicycle race fly past his window. Fascinated by the spectacle, he shaped his dessert, destined for culinary fame, like a bicycle wheel. Each sugary treat in this visually stunning book has its story, Pierre Herm(); master pastry chef, details more than 100 delicious desserts with extraordinary stories. Each pastry is also illustrated by food photographer Laurent Fau with images designed especially for the book. Herme first introduces the greatest classics of French pastry and then reinvents them, adding his own personal touch. The chef that is known to incorporate olive oil in his macaroons and add black pepper and habaneros to his chocolate and banana tart makes both subtle and far-reaching alterations to well-known deserts. He heats up madeleines with a spicy kick, adds caramel-coated almonds to religieuse and freshens up a napoleon with mint cream. The original recipes in this book flaunt Herme's mastery of technique and his talent for combining unique flavors that have earned him the reputation as the most skilled and inventive French pastry chef.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BOUCHON BAKERY Thomas Keller

 COUTURE CHOCOLATE: A MASTERCLASS IN CHOCOLATE

 MACARONS Pierre Herme

 THE NEW PATISSIERS Olivier Dupon

 PATISSERIE Christophe Felder

 LADUREE: SUCRE THE RECIPES Philippe Andrieu