ELEKTRYCZNY PIEKARNIK
Z RUSZTEM GRILLOWYM, FUNKCJĄ GOTOWANIA NA PARZE I TERMOOBIEGIEM
MEDION LIFE / TEVION / STUDIO / KITCHENWARE MD13654
Dziś chcielibyśmy zaprezentować Państwu urządzenie, które z pewnością ułatwi przygotowywanie ulubionych posiłków, a co najważniejsze w czasie znacznie krótszym niż robili to Państwo do tej pory.
Przedmiotem aukcji jest wysokiej klasy, precyzyjnie wykonany piekarnik elektryczny znanego wśród naszych zachodnich sąsiadów koncernu MEDION. Firma MEDION to niemiecka korporacja zajmująca się dystrybucją sprzętu RTV i AGD w europejskich marketach ALDI.
W związku brakiem własnego zaplecza produkcyjnego, przedsiębiorstwo to dokonuje zleceń na różnorakie towary u wiodących na całym świecie producentów, jak chociażby: SONY, LG, SAMSUNG czy PHILIPS. Dzięki temu masz pewność, że sprzęt trafiający do twojego domu charakteryzuje się najwyższą jakością przy jednocześnie najniższej cenie.
Nie płać specom od marketingu!
Wybierz identyczny produkt z innym logo na obudowie!
Najważniejszym parametrem piekarnika jest rzecz jasna jej moc. To od niej zależy jak przygotowywane są potrawy i ile czasu należy na to poświęcić. Piekarnik z parowarem MEDION charakteryzuje się mocą cieplną rzędu 1850W.
Dodatkowo warto nadmienić, że opisywane tu urządzenie to nie zwykła kuchenka mikrofalowa lecz także grill i piekarnik w jednym. Przygotowuj ulubione potrawy dzięki automatycznym programom takim jak:
RYBA NA PARZE - RYBA GRILLOWANA - PIECZONY KURCZAK - MIĘSO NA
PARZE - CHRUPIĄCA PIZZA - HOT-DOG - WARZYWA NA PARZE - WYPIEK
CIASTA - GOTOWANIE ZIEMNIAKÓW - PRZYGOTOWANIE WARZYW NA ZUPĘ -
ROZMRAŻANIE
Masz ochotę na frytki? Rozsyp je na talerzu wewnątrz urządzenia i już po chwili delektuj się ich smakiem.
Kiełbasa z grilla zimą? Nic prostszego! To naprawdę wyjątkowe urządzenie!
Dołączony ruszt ze stali nierdzewnej pozwoli na
efektywniejsze grillowanie potraw!
Dodatkowym atutem urządzenia jest możliwość pieczenia konwekcyjnego, czyli tzw. termoobiegu.
W trybie pieczenia konwekcyjnego pracy gorące powietrze krąży po całym wnętrzu komory kuchenki. Pieczenie konwekcyjne zalecane jest szczególnie do przyrządzania zapiekanek i potraw z chrupiącą skorupką.
Maksymalna temperatura piekarnika to aż 250 st.C!
Co istotne pojemność kuchenki to 25 litrów. Jest to obszar zupełnie wystarczający do przygotowania jednego posiłku. Od dziś możesz przygotowywać ulubione hamburgery czy hot-dogi, odgrzewać zupy i obiady, podgrzewać mleko czy rozmrażać chleb.
ZDJĘCIE PRZYKŁADOWE, NIE PRZEDSTAWIA SPRZEDAWANEGO PRODUKTU.
Łatwość obsługi to czynnik, który powinien przekonać wszystkich tych, którzy nie mają czasu na zaznajomienie się z zaawansowanymi funkcjami różnego rodzaju urządzeń. Obsługa kuchenki jest dziecinnie prosta! Wybieramy moc i czas pracy, po czym wyciągamy pachnące i aromatyczne danie.
Wykonanie ze stali nierdzewnej daje pewność łatwego czyszczenia, powolniejszego osiadania zanieczyszczeń i bakterii, choć posiada też swoje walory estetyczne. Urządzenia wykonane z INOX'u są odporne na korozję i wysokie temperatury. Stal nierdzewna jest ponad to ekologiczna.
Wyjątkowy design, a w szczególności front kuchenki zadowoli każdego dla kogo funkcjonalność to nie wszystko. Nowoczesny sprzęt kuchenny musi ładnie wyglądać i pasować do reszty przedmiotów którymi otaczamy się w tym ,wyjątkowym dla każdego mieszkania, miejscu. Szkło na wysoki połysk jest niemal lustrzane. Jego przejrzystość nie ogranicza jednak podglądu dania.
Dlaczego warto gotować na parze? Jedna z najstarszych technik gotowania ostatnimi czasy znów wraca do łask ze względów zdrowotnych.Pora powiedzieć „STOP” rozgotowanym warzywom bez smaku… Parowar MEDION/LIFETEC to gwarancja pysznego i zdrowego gotowania. Przy gotowaniu na parze zachowujesz pełnię smaku i wartości odżywczych potraw, które przyrządzasz. Dzięki temu dbasz o linię oraz własne zdrowie nie rezygnując z walorów smakowych wszystkich dań, od przystawek przez dania główne aż po doskonałe owocowe desery. Dodatkowo parowary, tak jak wszystkie urządzenia marki MEDION są łatwe i wygodne w obsłudze. Wystarczy włożyć składniki i ustawić timer. Zapomnij o mieszaniu, ciągłym pilnowaniu gotowanego dania czy ryzyku przypalenia.
Co więcej, w specjalnych nakładkach na garnki nie potrzebujmy już żadnych substancji ułatwiających gotowanie – bez oleju, smalcu i masła, dania stają się automatycznie lżejsze i zdrowsze. Jakby tego było mało, nie potrzeba stać na garnkiem i mieszać ani obracać – proces jest całkowicie samoczynny!
Wbrew powszechnym opiniom, na parze ugotować można wszystko poza grzybami, które tracą zbyt dużo wody.